Hirdetés

Hírek

Singles képek

2004.01.11 15:10

Mikor bejelentették a Singles című játék fejlesztését, ki is adták róla az első képeket. Akkor úgy tűnt, hogy egy kész csődtömeg lesz, hiszen minden rózsaszínben pompázott, és még csak véletlenül sem nézett ki pofásan. Mostanra már teljesen átalakult bennem ez a kép, mert egyre emberközelibb lesz a játék. Lényegében egy Sims jellegű alkotásról van szó, melyben ezúttal sztárokat nevelgethetünk. A legújabb képek valóban elég jók lettek! Thanks jd.

Max Payne 2 modok

2004.01.11 15:04

A Gamer's Hell csapata összeszedte a szerintük legjobb, eddig megjelent Max Payne 2-es kiegészítéseket. Ezek mérete nem is olyan vészes, a legnagyobb is csak 90MB. Névszerint a következők kerültek górcső alá: Cinema Mod, Er4ser Mod, valamint a Hellsing Mod Total Conversion. Mindhárom szerintem is elég jól sikerült, ezért is bátorkodom ajánlani őket. A részletekért kattanj ide, a letöltési linkeket pedig alant találhatod meg:

 • Cinema Mod
 • Er4ser Mod
 • Hellsing Mod TC

 • 'Napot...

  2004.01.11 15:01

  Szép napot mindenkinek. Nos, mint többen tudjátok, a minap megrendeztük legutóbbi Nyílt napunkat, ahol legújabb előfizetői akciónk nyerteseit is kisorsoltuk. A pontos nyilvántartásba vétel még folyik, de reményeim szerint holnap már közzétehetem a pontos listát! A mai napon a következő a terv. Van néhány elenyésző hírecske, ezeket gyorsan kiteszem, majd a helyszínen készült képek többségét is megosztom veletek. Remélhetőleg este azért még lesznek érdekességek, addigis lássuk mi jutott eddig:

  Feleség kétségbeesve rohan a férjhez: - Drágám, anyám leesett a létráról, most mit csináljak? - Paprikás krumpli jó lesz...

  [MOVIE] Sims 2

  2004.01.10 20:23

  Sok ember nem szereti a Sims-et, de a második részét szerintem akkor is ki kell majd próbálnia mindenkinek. Egy nagy előd tán még nagyobb folytatásáról van szó, mely valószínűleg elfoglalja a toplisták első helyét, amint megjelenik. Most egy újabb film került elő a Sims 2-ből, ismét némi játék közbeni jelenetet példázva (A Tiscali oldalán találhattok egy kisebb, DivX-es változatot.):

  [DEMO] Crazy Taxi 3

  2004.01.10 20:15

  Elég rossz érzés lehet egy őrült taxis hátsó ülésén tétlenül várni a karambolt. Persze teljesen más helyzet, amikor az ember a taxisofőr szerepében van. Ha egy kicsit is őrült vagy (és szereted az autós játékokat), akkor a Crazy Taxi 3 pont neked való. A játék demójában mindössze 3 percig dolgozhatunk, de 4 különféle járgány áll rendelkezésünkre. Letöltési linkeket itt találtok.

  [MOVIE] Realms of Torment

  2004.01.10 20:06

  Előkerült egy film a Realms of Torment bétájából. Ez egy fantasy világban játszódó MMORPG, melyben akár Trollal is lehetünk. Természetesen a mágia is szerves részét képzi a világnak, még hozzá több száz féle varázslat közül válogathatunk. Bővebb információt a játékról itt, a moviet pedig itt találjátok.

  UFO: Alien Invasion

  2004.01.10 19:57

  Egy kicsiny 5 fős csapat készíti az UFO: Alien Invasion-t, aminek a népszerű X-Com sorozat szolgál alapjául. A gammát egy erősen módosított Quake 2 motor fogja hajtani, annak ellenére, hogy stratégia lesz. Pár fős csapatunk segítségével kell elpusztítanunk idegenek egész garmadáját. Néhány kép is napvilágot látott belőle, ezeket itt tekinthetitek meg.

  [MOVIE] Purge Jihad

  2004.01.10 19:46

  A Purge kiegészítéséből érkezett egy kis film, avagy a Jihad-ból. Ez egy FPS/RPG hibrid, mely a holnap fog megjelenni, a honlapján mindenféle infót megtaláltok róla. Az előzetes film mindössze 10 mega, innen tölthetitek le.

  Nyilt Nap vége

  2004.01.10 19:27

  Véget ért a GameStar Nyílt Nap a Mom Parkban. Aki nem tudott eljönni, az bánhatja, de ne csüggedjen! Lesz még nyílt nap, sőt tábor is. A hőn áhított képeket és a részletes beszámoló még várat magára, hiszen azt ZeroCool fogja megejteni, minden valószínűséggel a holnapi nap során. Előzetesbe csak annyit, hogy rengeteg ember látogatta a nyílt nap helyszínét, és Mady kamerázott is (ebből következik, hogy valamely GS-ben fel fog tűnni egy szép kis Nyílt Nap videó).

  [DEMO] Fast Lanes Bowling

  2004.01.10 08:26

  Mindenki szeret tekézni (más kérdés hogy ki tud), igaz? A Fast Lanes Bowling lehetőséget ad arra, hogy a legkülönfélébb helyeken bizonyíthassuk a gömbérzékünket (a rendes teremtől az kalóz hajóig minden van). Csupán 45 megát foglal, 2 pályát tartalmaz, a letöltési link pedig erre található.

  W3: TFT pálya

  2004.01.10 08:19

  A Blizzard jó szokásához híven, továbbra is készítget pályákat a Warcraft 3: The Frozen Throne-hoz. Ebben semmi rossz nincsen, hiszen a készítők pályái általában sokkal jobb minőségűek, mint amiket a játékosok szoktak csinálni. Az új map a River of Souls nevet viseli, és remekül lehet rajta 2v2-t és 3v3-at játszani. Mindössze 200kb, letölteni innen lehet.

  [MOVIE] FirePower

  2004.01.10 08:13

  A Fire Power (hivatalos oldal itt), a Microsoft 2. VH-s repülős csata szimulátorának, a Combat Simulator 3-nak a kiegészítése. Már egy ideje a boltok polcain csücsül Európában, de az amerikaiakhoz még nem jutott el. A GMX Media (még régebben megvásárolták a kiadás jogát a Microsofttól) kiadott egy új, 57 megás előzetest a játékból, melyet innen tölthettek le.

  'Reggelt...

  2004.01.10 08:02

  Kellemes jó reggelt! Gondolom sokatok már fent van, és néhányan biztosan el is kezdtek már készülődni a Nyílt Napra, főleg azok akik messze laknak a Mom Parktól. Szerintem rengeteg ember érezheti majd úgy, hogy ismét karácsony van, hiszen ajándék van dögivel. Mit is mondhatnék még? Mindenki jöjjön el akinek csak módjában áll! Természetesen hírek ma is lesznek, úgyhogy továbbra is érdemes velünk maradni.

  A székely család fát szállít egy szekéren. Felborul a kocsi és maga alá temet mindenkit a fa. Kis idő múlva kimászik az apa és rágyújt. Egy óra múlva előmászik a gyerek is és szintén rágyújt. Két óra múlva megszólal a gyerek: - Idesapám, anyámat nem szedjük ki a fa alól? Mire az öreg: - Minek? Úgyse dohányzik.

  :: KÖZLEMÉNY ::

  2004.01.09 23:05

  Kedves GameStar Online felhasználó! A GameStar Online jelenleg gőzerővel készül arra, hogy designt váltson. Ez együtt jár egyéb változásokkal is: jelenleg például a fórum struktúráján, sebességén és használhatóságán dolgozunk, azért hogy egyszerübb, jobb és gyorsabb legyen. Ez sajnos bizonyos kényelmetlenségekkel és kellemetlenségekkel együtt járhat, azonban jó hír, hogy a fórum az átalakítás ideje alatt is 100%-osan üzemel! Ezért a GameStar Online nevében előre elnézéseteket kérjük az esetleges problémákért: kijavításukon folyamatosan dolgozunk. Megértéseteket köszönjük és kívánunk mindenkinek jó fórumozást! Persze most is jöhetnek vélemények ide, kommentbe!

  [DEMO] Starship Tycoon

  2004.01.09 23:03

  Gondolom sokatok fejében megfordult már milyen tycoon nincs még (esetleg Sim, de abból még egy darabig nem is lesz Sim Patikus). Igen, eddig pl. nem volt űrhajós. De most végre van! Ezt is kiadták! Méghozzá Starship Tycoon névre hallgat (hivatalos honlap itt). Sőt, egy demó is érkezett vele együtt, mely csupán 6 mega! Szóval bárki, akit érdekel nyugodt szívvel letöltheti pár perc alatt.

  NVIDIA @ CES #2

  2004.01.09 22:31

  Nos, idközben már kiderült, félig, hogy mi az NVIDIA óriási durranása. Az már biztos, hogy következő grafikus vezérlőjük a manapság egyre többet hallatott PCI Express alapokon nyugszik majd. Ez kb annyit tesz, hogy jóval gyorsabb lehet a kártya. De vajon elég lesz ennyi? Hiszen az ATInak is van már ilyen vezérlője... kiváncsi leszek a párharcra :) Itt biztos hamarosan minden fent lesz a témáról!

  Bloodrayne 2 - véres keblek

  2004.01.09 21:38

  Ha erősen koncentráltok, és úgy jó három percig figyelitek néhány képen a melleket, rájöhettek, hogy van mögöttük egy vámpír is :D Az Xboxworld jóvoltából megérkeztek az első publikus játék közbeni képek a vámpírleányzó legújabb kalandjairól. Tény, hogy ezek az Xbox verzióból valók, de szerintem a PC-s verzió ettől max 1-2 effektel lehet jobb (pl némi textúrázási szint javulásra gondolok). Azért szerintem csekkoljátok őkt, érdemes! Thanks Tiscali.

  MA pályaszerkesztő

  2004.01.09 20:51

  Megjelent a Massive Assault-hoz egy nagyon kicsi (mindössze 200kb!) pályaszerkesztő. Méretei ellenére mindent tartalmaz, amit kell, mindenki tud vele pályát készíteni, aki csak akar. A legjobb játékos által készített pályákat, a készítők belerakják az elkövetkezendő javításokba. Innen tudjátok letölteni a pályakészítő progit.

  Republic Commando KÉPEK!

  2004.01.09 20:48

  Khhmm... grrr.. Khhmmm... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! A C&VG csapatától származnak az első játék közbeni képek egy igencsak sikergyanús játékról :D A Star Wars: Republic Commando-ról vagyon szó, melyről eddig csupán egy renderelt anim érkezett, semmi több. A piktúrákat elnézegetve azt kell mondjam, nem kizárt, hogy újra a LucasArts kezében van az ERŐ!!! Íme:

  ApeXtreme - újabb konzol

  2004.01.09 20:41

  Jéééé, ezekből is lassan dunát lehetne rekeszteni, nem? Mindegy, őgy gondolom ez még azért figyelemre méltó lehet. Az Apex és a VIA közös megvalósításáról van szó, egy alapjában véve vett asztali DVD lejátszóról. Alapjai teljesen PC-sek, ilyen módon bármilyen PC-s játéko is futtathatunk rajta. Egyszer kell ezeket telepíteni, aztán utána megy minden, mint a karikacsapás. A lenti hardverspecifikációkat tekintve azonban nem hiszen, hogy minden téren megállja a helyét, de szinte biztos, hogy rövid úton lehet majd bővíteni...

  VIA C3 1.4GHz processzor 256MB memória S3 DeltaChrome grafikus kártya (64MB) DVD-ROM TV csatlakozások DVI csatoló (kivetítőhöz például) 20GB HDD 6db USB 2.0 6 csatornás hang 10/100-as hálózat.
  Kiváncsi leszek, hogy pontosan milyen célokra, és mely korosztálynak szánják a kicsikét...

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)