Hirdetés

Hírek

NWN: CEP "GOLD"

2004.03.14 10:12

A Neverwinter Nights egyik rajongói oldalának lelkes munkásai lefülelték, hogy a Bioware elfüllentett fórumán egy dátumot. Ez a Community Expansion Pack megjelenési dátumát hordozza magában. Az időpont március 24, ezt a tényt pedig az alábbi oldal támasztja alá. Aki nézelődne a CEP tartalmát illetőleg, az ide fáradjon!

'Napot...

2004.03.14 10:08

Madárcsicsergős reggeltet mindenkinek! Azt hiszem végre elértünk oda, hogy megéri felkelni, mert jó idő van! Bár a pólóban való kint tartózkodásom valószínű magával vonz nem kívánt mellékhatásokat is, de én mindenképp örülök ennek az időnek :) Valószínűsítem, hogy az eddig hír nélküli délelőtt láttán azt hittétek, ismét hírszegény napnak nézünk elébe, de ha maradtok velünk, jön a cáfolat!

A Manchester United egyik mérkőzése után egy gyerek lelkesen meséli a barátainak: - Képzeljétek, ahogy kilépek a stadionból, mindenki elkezd sikoltozni meg fényképezni. A többiek eléggé hitetlenül néznek rá, mire a srác: - Ha nem hiszitek, kérdezzétek meg David Beckhamet, ott állt mellettem egész végig.

Panzers bünti

2004.03.13 21:05

Méltán nevezhető sikervárományosnak a hazai Stomregion által fejlesztett Codename Panzers című stratégiai játék. Nos, egy német illetőségű oldal szerkesztője is így gondolja és sorozatosan exkluzív képekkel bombázza a külvilágot. Ez nagyon is rendben van, csak jelenne már meg a kicsike... Valószínűleg már tudjátok, de hátha újat mondok egyeseknek azzal, hogy a februári számunk lemezmellékletén ezzel a fejlesztőcsapattal nézhettek meg egy igen tartalmas, Panzers-zel foglalkozó exkluzív videóinterjút.

[MoD] Galactic Conquest

2004.03.13 06:23

A Galactic Conquest című Battlefield 1942 mod készítői előhozakodtak portékájuk 0.2-es verziójával. Ami azt illeti, elég jól haladnak. Február 9-én jöttek ki az előző verzióval. Nem is mesélnék róla többet, hisz aki ismeri, az úgyis le fogja szedni, aki meg nem, az a fent ábrázolt linkek segítségével perfektül kiokosíthatja magát.

 • Galactic Conquest v0.21 Teljes (470 MB)
 • Galactic Conquest v0.2 Windows Dedikált Szerver (60 MB)

 • [PATCH] XIII

  2004.03.13 06:16

  Szeretnek ezek a kiadók éjjel is dolgozni :) Hát persze, hogy az időeltolódás miatt. Szóval megérkezett a XIII legújabb, 1.1-es javítása. Legújabb és eleddig egyetlen, talán ezért is ilyen impozáns, 35 megás méretű a szentem. Az Activision emberkéi pedig bejelentették, hogy egy héten belül várható a Call of Duty 1.3-as foltozókészlete. Hurrá! Nem győzzük kivárni... :)

  'Reggelt!

  2004.03.13 06:11

  Kellemest és hasznosat mindenkinek mára! Végre kezd tavaszias idő lenni (bár ez azért március közepén már elvárható, és a mai napra annyira nem is igaz), úgyhogy lassan el lehet tenni a nagykabátokat. Ma például nyugaton még felhős marad az ég, de legalább nem fog esni sok eső :D. Mellesleg köszöntök minden Ajtonyt és Krisztiánt és azokat is, akiknek ma van a szülinapja! A PC-k világában különösebb eseményt nem jósoltak mára, de ez még változhat, úgyhogy szerintem lóduljunk neki. Ki szereti a macskákat? És ki nem? Mindenki szeret velük játszani, nem? Próbáljátok ki ezt! (Thanks: Gyu)

  Az állatorvos elmegy a háziorvoshoz. - Mi a panasza? - kérdezi a doki. - Ja, hát így könnyű!

  S.T.A.L.K.E.R. duplás

  2004.03.12 20:46

  Headhunter mesterünk ezúttal két új képecskét kapott a GSC csapatából. Sokadszorra is elmondhatnám, hogy milyen szépek is ezek a képek, de nem teszem. Mostmár igazán jöhetne a beígért videjó, mert...na. Azt akarjuk és kész :) Egyébiránt Kievben tett kiruccanásunkkor láttuk a kicsikét. Tetszeni fog nektek, az tuti :) Addigis íme az újdonságok:

  [MOVIE] SW: Battlefront

  2004.03.12 17:18

  A LucasArts a Sam & Max 2 törlése után nekilátott, és elkészített 2 flash filmet a Star Wars: Battlefront-ból. Ezek segítségével mutatják be a játékosoknak a Yavin IV és a Nabbo bolygót, melyeket már a filmekben is megszemlélhettünk. A 2 animációt, és a planétákról még egy nagyadag infót is megtalálhattok eme oldalon.

  Xpand Rally béta

  2004.03.12 17:11

  Felzúgtak a motorok a Techland háza táján, hiszen mától lehet jelentkezni Xpand Rally bétateszternek. Mint azt mindenki tudja, sok szerencse kell ahhoz, hogy kiválasszák, hiszen nagy a túljelentkezés. Mindenesetre nagyobb az esély rá mint a lottó főnyereményre, hiszen itt 2000 ember "nyer", szóval ha kedvet érzel a melóhoz, akkor itt tudsz jelentkezni.

  [MOZi] I, Robot Trailer

  2004.03.12 10:59

  Befutott Will Smith legújabb szuperprodukciójának, az I, Robot-nak a trailere. A történetben a már szinte tökéletesen emberi robotok kicsit... elszabadulnak :) Nem egy amolyan termintátor jelleggel, de azért nem szeretjük őket :) Lessétek meg a videót, szerintem megéri megnézni moziban.

  [MOVIE] Driver 3

  2004.03.12 10:07

  Az éjnek leple alatt befutott a második Run the Gauntlet videjó is, mely a Driver harmadik epizódját hivatott reklámozni (Thanks Zsono). A hivatalos oldalán megtalálhatjátok ezt, és ne lepődjetek meg: a második trailerre kattintva először lefut az első rész, és utánavágták a folytatást. Nem tudom, ki, hogy van vele, de kezd már kicsit uncsi lenni a sok Driver 3 média. Inkább adnának egy normális demót :)

  Homeplanet: Play With Fire, fészkelődik

  2004.03.12 06:37

  A 3Map Games fejlesztő gárdája bejelentette, miszerint a Homeplanet: Play With Fire című kiegészítő lemezuk bétatesztelési munkáit teljesen befejezték. Az érdekesség az, hogy nem csak új történet szövődött a régi mellé, hanem találunk majd új hősöket és hajókat is. A multis lehetőségek is igen kedvcsinálóak lettek, képességeinket majd LAN-on és neten egyaránt csillogtathatjuk.

  'Reggelt...

  2004.03.12 06:34

  Víg napot! Elgondolkodtam a tegnapi Xpand Rally videón, amiben olyasmit írtak "ha unod a WRC stílusú szimulátorokat...". Én viszont amennyire tudom, pontosan, hogy azokat kedveli inkább a többség. Bár még demót nem láttunk, a legtöbb ember irányítás és fizika beli problémákat emleget vele kapcsolatban.

  Két ördög találkozik. Az egyik vidám, a másik szomorú. A vidám megkérdezi a szomorút: - Miért vagy szomorú? - Az utóbbi időben sok gondot okoznak nekünk a felvételnél a programozók. - Miféle gondokat? - Például tegnap az egyik motorfűrésszel a fél részleget likvidálta, mire sikerült neki megmagyarázni, hogy ez nem a DOOM folytatása!

  [DEMO] Dupla élvezet

  2004.03.11 22:31

  Nem hittem volna, hogy még ma este két újabb demócska is befut. Pedig de :D A kill.switch a PS2-n már megjelent és viszonylag szép sikereket elért akciójáték, melynek itt találhatod a demóját.

  Másik esti meglepi a One Must Fall egy és többjátékos demója. A verekedős játékok különleges megvalósítása ez, melyben robotok mérik össze tudásukat. Itt találhatjátok a 300 megás szeretetcsomagot.

  Beyond Divinity novella!

  2004.03.11 21:20

  A Beyond Divinity brit kiadója jelezte, hogy a Beyond Divinity című Larian Studios féle gyártmányú RPG-jükhöz elkészült egy novella! A Rhianna Pratchett megírásában napvilágot látott anyag 50 oldal kövérségű lett. Rárakni a mancsotokat kétféle képp tudjátok: vagy a speciális kiadású verziót vásároljátok meg a boltban, vagy előrendelitek a játékot. Amely április 8-án készül hódítani... A novella címe mellesleg Child of the Chaos. Azért, ha belegondolunk fantasztikus dolog ez. Minden játék mellé jóljönne egy ilyen kis könyvecske :)

  [MOVIE] Xpand Rally

  2004.03.11 21:11

  A manapság sikervárományos játékok közé mindenképp besorolandó Xpand Rally csillogtatta meg magát. Vagyis inkább őt, a Techland :) A szimulátorból egy egészen elképesztő és egyben igen emberes méretű, 67 Mbyteos videó érkezett. A csodálatos Chrome motor mellé reméljük, hogy a fizikát is úgy oldják meg a srácok a teljes verzióra, ami igen csábító hatásokkal vonzza majd magához a virtuális autósokat. Az nZone áldásos tevékenységének köszönhetően többek közt elsőként tőlük lehet letölteni. Kötelező darab!!!

  [DEMO] Gangland

  2004.03.11 21:06

  Hála a Whiptail Interactive véresen verítékes, gyümölcsöző munkájának a Ganglandnek megjelent a multiplayeres játéklehetőséget felkínáló kipróbálható verziója. A cuccost eredetileg a GameSpot kapta meg, de már elérhető máshol is. Például itt. Jó szórakozást!

  [DEMO] Nitro Family

  2004.03.11 16:21

  A mai napon megérkezett a hivatalos Nitro Family demó is. A Delphieye Entertainment műve kísértetiesen emlékeztet a Serious Sam-re - több okból is. Egyfelől ugyanazt a grafikus motort használja, valamint egy az egyben olyan tömeggyilok, mint az :) Mivel már igen rövid időn belül megjelenik, csak azok töltsék innen a demót, akik a "nem hivatalosat" nem próbálták ki (abban ugyanis pontosan ez a két pálya volt).

  Crusader Kings Gold

  2004.03.11 14:44

  Réges-régen, egy nem is olyan távoli oldalon, már hírt adtunk arról hogy készülget a Crusader Kings. Akkor még úgy volt, hogy 2002 őszén már kész lesznek a művel, és mindenki serényen kapkodja majd a boltok polcairól. Mint kitalálhattátok már, nem így lett. A játék a napokban készült el, cirka 2 évvel a bejelentése után. Ahogy a mondás tartja: "jobb később, mint soha" (vagy mégsem? Hiszen még mindig az Europe Universalis motort használja). A megjelenésre már nem is kell várnunk, csomó országban máris kapható.

  Blitzkrieg BH oldal

  2004.03.11 14:27

  A nagysikerű Blitzkrieg-nek jelen pillanatban is készül két kiegészítője (a második részről nem is beszlélve). Ezek közül most a Burning Horizons-nak lőtték fel a weblapját. Az ide ellátogatók elég sok szép új képet, artot, infót és más érdekességet találhatnak. A fenti menüsorban egyébként megtalálhatjátok a sorozat többi tagjának oldalát is, illetve ott virít (egyelőre inaktívan) a másik add-on oldalához vezető gomb is.

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)