Hirdetés

Hírek

Breed 2004-ben

2003.10.23 16:14

Hát ez kész... erre már nem lehet mit mondani! A CDV most jelentette, hogy a mostani trend szerint ők is késleltetik egyik legjobban várt játékukat, a Breed-et, melyet a Brat Designs fejleszt, vagy valami olyasmit csinál... Állítólag a Gold-státusz után kompatibilitási problémákat észleltek és vissza az egész. Kárpótlásul ígérnek még az év végére egy multi meg egy szingli demót. Na kösssssz...

Már megint egy késés...

2003.10.23 12:46

Valami nagy baj lehet manapság a fejlesztőknél. Nem telik el nap, hogy egy-két játéknak be ne jelentenék a késését. Ez egyszerűen már több mint idegesítő! A végén nem marad gamma, amit idén tolhatnánk (na jó, ez kicsit túlzás, hiszen a Call of Duty és a XIII is megjelenik a jövő héten). Most az X2: The Threat kapott egy új megjelenési dátumot. Ezek szerint csak jövő év Február 6-án érkezik kicsiny kontinensünkre a gáma (az Amerikai megjelenés dátuma egyelőre ismeretlen).

[DEMO] Indiana Jones

2003.10.23 12:35

Kalandorok figyelem! Hála a LucasArts-nak megérkezett az Indiana Jones and the Emperor's Tomb című akció-kaland új demója, mely elég nagy "súlyt" nyom. Ez a nagy súly pedig 280 mega, mely még meleg, sőt ízzik. :) Egy olyan új pályát is tartalmaz ez a fajta verzió, melyet eddig senki nem láthatott a publikumból! Ha a demót szeretnétek ide klikk, ha pedig csak böngészni a honlapját és zenét hallgatni (ami nem utolsó :)) akkor erre fáradjatok!

DAoC: ToA szükségletek

2003.10.23 12:11

A Mythic "support csoportja" közölte a lelkes rajongóival, hogy mi is lesz szükséges a Dark Age of Camelot kiegészítőjéhez, a Trials of Atlantis-hoz, mely e hónap 28-adik napján érkezik. Azon kívűl, hogy maga a játék, természetesen egy gép, de nem mindegy, hogy milyen... Itt részletesen tájékozódhattok, pár sorral lentébb pedig a minimum konfigurációt szemlélhetitek meg, amin már tisztességgel eldöcög a cucc:

 • Pentium III 1.4 GHz vagy AMD hasonló teljesítménnyel
 • 384 MByte RAM
 • 3D-s gyorsító kártya 32 MByte Video RAM-mal
 • DirectX 9 vagy újabb
 • Internet hozzáférés

 • Képcsorgatag röviden

  2003.10.23 09:36

  Mielőtt valaki azt hinné, hogy én a képviharokra szakosodtam és egész életem ennek szentelem, elárulom, hogy ez nem így van. :) Most valami folytán nem kürtöltek világgá túl sok képet, de ami kiszabadult a fejlesztők erős kezei közül, azt itt megnézhetitek:

 • Alpha Black Zero
 • Dark and Light
 • Deus Ex 2: Invisible War
 • Face of Mankind
 • Need for Speed: Underground
  Update: Berkenye bácsi szólt, hogy maradt még egy kis desszert a lábas alján:
 • Panzers

 • [MOVIE] BG&E

  2003.10.23 08:51

  Jujj de szép cím :) Mindegy, már írom is, hogy mi ez: Előkerült a Beyond Good & Evil c. akciójátékhoz egy 30 mega körüli trailer. A játékról bővebben az infólinkre kattinva olvashatsz, letölteni pedig közvetlenül innen, vagy innen, esetleg innen tudod :)

  Mona babe censored :)

  2003.10.23 08:42

  Mr. Anderson volt oly jó, leírt nekünk egy kis trükköt, amivel megszabadíthatjuk ruháitól a Max Payne 2-ben szereplő Monát. Hogy honnan van meg a MP2? Én nem tudom :), de most nem is ez a lényeg:

  Drága TPS szerető férfitársaim! Láttátok a Max Payne nude animot? Hát most leírom, ezt hogyan lehet előhozni: Tulajdonságok-> Cél-> "C:GamesMax Payne 2MaxPayne2.exe" - developerkeys -screenshot Ha beléptél a játékba, nyomj egy Page Up-ot és lássátok szümtükkel Mona baba drágát!:-)Hogy jobban szemügyre vehessétek, nyomjatok F3-at és forgassátok körbe rajta a kamerát

  Far Cry csúszás...

  2003.10.23 08:33

  Nagyon síkosak lehetnek a játékok szülőcsatornájából kivezető utak, mert egyre többet csúszkálnak :) Most például a C&VG jelentése szerint egyik kiskedvenc FPS-ünk, a Far Cry fog előreláthatólag egészen 2004 meghatározatlan hónapjáig késni - eddig úgy volt, hogy november 28-án érkezik. Megkérdezték a kiadót és a fejlesztőket is, hogy valami okot mondjanak legalább, de egyelőre nem kommentálták az ügyet, ami azt jelenti, hogy még nincs megerősítve a késés, de nem is cáfolták! Majd meglátjuk...

  Metalheart: RR

  2003.10.23 08:23

  Az Akella stúdió bemutatta legújabb játékát, a Metalheart: Replicants Rampage-t, ami egy cyberpunk RPG. A szokásos marketing-dumából annyit lehet kihámozni, hogy körökre osztott, taktikai csatákra számíthatunk, 4 játszható faj, rengeteg fegyver és NPC, valamint óriási játéktér keretein belül. 2004 első negyedévében készülnek el a végleges változattal, ám egyelőre nem találtak kiadót, úgyhogy aki tud, segítsen :) Az első képeket itt máris megszemlélhetitek.

  WWII ONLINE - MMOG

  2003.10.23 08:14

  Mano megdobott minket egy levélkével, melyben kedvenc játékáról tájékoztat és arra kér minket, próbáljunk nagyobb játékosközösséget teremteni hozzá:

  Szeretném a figyelmetekbe ajánlani ezt a MMOG játékot. Egyedülálló realizmusával és sokszínűségével, az egyik legjobb háborús szimulátor. A napokban fog kijönni az 1.10-es verziója, ami rengeteg újdonságot tartalmaz. Érdemes lenne megismertetni a magyarokkal. A játék hivatalos oldala: www.wwiionline.com. Az általam szerkesztett magyar HQ (nem sokára új dizájnt kap): wwiionline.freeweb.hu.

  [MOZi] Már megint Mátrix! :)

  2003.10.23 08:09

  Biztos vannak, akik kezdik unni, de én egyre inkább élvezem, hogy csurdogálnak az infócseppek erről a remek filmről, mármint a Forradalmakról. Az utóbbi 1-2 napban előkerült néhány újabb interjúrészlet, TV-Szpot, sőt, már vannak olyan szerencsés halandó emberi lények is, akik meg is nézhették a végleges mozit, aztán gyorsan írtak is róla egekig dicsérő himnuszokat (és egyiknek se jött be az Újratöltve, ami mégjobban emeli a harmadik részt!). De vigyázat, némelyikben fontos dolgokra is fény derül, így csak azok olvassák, akik tudnak angolul és nem érdekli őket, hogy nem a moziban fognak koppanni, hanem olvasás közben :) Egy dolgot elmondok: Nem lesz Mátrix a Mátrixban, ennél többre képesek a fivérek! Jöjjenek szép sorban:

 • Help 15 mp Szpot
 • Power 15 mp Szpot
 • E!News Interjú Keanu Reeves-zel
 • Extra NBC Interjú Jada-Pinkett Smith-szel További infók a FreeYourMind-on.

 • 'Reggelt!

  2003.10.23 08:00

  Köszöntök mindenkit e hűvös, ám ünnepi napon! Bénábbaknak ajánlom figyelmébe a Naptárunkat :) Ilyen időben amúgy is szeret mindenki a jó meleg szobában maradni, egyik kezében egy bögre meleg kávé vagy kakaó, a másikban az egér - ezt nevezem én totális harmóniának :) Kinek van kedve ilyenkor kirándulni vagy biciklitúrára indulni a városban? A következő kép tanúsága szerint ez még nyáron sem veszélytelen! (Thx Neton)

  [MOVIE] Hidden & Dangerous 2

  2003.10.22 23:50

  John szólt a GH csapatából, hogy a Take 2 feltette FTP szerverére napokban boltokba kerülő akciójátékának, a Hidden & Dangerous 2-nek ay intro videóját. Mérete 25MB, és a mivel felért hozzánk, máris töltheted alant :)

  Against Rome GOLD

  2003.10.22 22:59

  A JoWooD gondozásában megjelenő, Independent Arts kezei közül kikerülő Against Rome a mai napon teljesen elkészült. Tavaly, egészen pontosan augusztus 6-án került elő, és alig néhány hét múlva a kezünk közé kaphatjuk. Egy történelmi stratégiáról vagyon szó, melyben a római császárság kalandjait élhetjük át. Bővebb infó és képek itt.

  [MOZI] Star Wars 7, 8, 9 ???

  2003.10.22 22:59

  Csicseregnek a madarak, kérem szépen. Igen, még így éjszaka is! Méghozzá azt, hogy már tervezgetik a Star Wars 7, 8 és 9-részét. Kisebb szóváltások mentek ugyanis végbe Mr. Spielberg és Mr. Lucas közt. Lucas már öreg, és nem akar rendezni, viszont írni annál inkább. Spilberg pont az ellenkezője, így könnyedén meg tudnának állapodni a folyatásokban (amikról Lucas anno azt mondta, sosem lesznek). Nem semmi, igaz? Annyi a gáz az egésszel, hogy ezek a szárnyasok nem a legmegbízhatóbb hírforrást nyújtják nekünk, így ne adjunk túl angy hitelt a szavaiknak, de azért ne is vegyük reménytelennek a dolgot.

  Computer Artworks Ends...

  2003.10.22 20:53

  A Computer Artworks végleg bezárta a kapuit... Aki nem tudná, ők készítették az Evolva PC-s játékot, és sokak kedvencét, a The Thing-et. 3 játékon is dolgoztak, mielőtt végleg becsuktak volna... egy újabb fejlesztőcsapat, egy újabb zárt ajtó...

  [MOVIE] RS: Athena Sword

  2003.10.22 20:38

  Nem kis kavarás van mostanság a Rainbox Six sorozat legújabb tagja körül. Megjelenik idén, nem jelenik meg idén, senki nem tudhatja biztosan... A Ubi Soft, hogy kicsit higítsa a kavarodás ízét, kiadott egy teljesen új videjót. Szerintem nézzétek meg, érdemes! Erre parancsoljatok.

  The Sims 2 oldal

  2003.10.22 20:35

  Sokak kedvence, és legalább ennyi játékos egyik legnagyobb ellensége, a Sims sorozat hamarosan újabb taggal bővül. A második rész teljesen felújított motorral érkezi, és a jelenlegi infók és bizonyítékok szerint sokkal élethűbb lesz, mint hinnénk. Ha minden igaz 2004 elején a boltokban lesz, addigis azonban szemezgethettek a most indult honlapjáról. Klikk.

  [DEMO] AoM: Titans

  2003.10.22 20:02

  A Microsoft és az Ensemble emberei hűek voltak önmagukhoz. Kiadták a napokban megjelent Age of Mythology kiegészítő, a The Titans demóját. Azért mondom, hogy hűek magukhoz, mert kb. ugyanakkora a kieg. demója, mint az eredeti alkotásé volt. Mennyi is ez pontosan? Nos. Nem kevesebb, mint 320 MB. Ha ki akarod próbálni, szedd le innen. Az érdeklődőket itt várják szeretettel.

  Újabb csúszás...

  2003.10.22 17:57

  Sajnálatos módon újabb csúszásról kell hírt adnunk. Ezúttal a SÖLDNER: Secret Wars megjelenési dátumát tolták el, egészen jövő tavaszra (amikor jön a S.T.A.L.K.E.R. meg a Doom 3 és persze a Half-Life 2). Szerintem ehhez nincs is mit hozzáfűzni. Szerencsére van egy jó hír is: úgy néz ki, mégis megjelenik Novemberben 28-án a Rainbow Six 3: Athena Sword. Hogy mégis hogy lehet ez? Az UbiSoft azt nyilatkozta, hogy egy sajnálatos hiba miatt került ki az a téves infó, miszerint csak jövőre kerül a boltokba a gamma.

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)