Hirdetés

Hírek

Haegemonia: A Solon Hagyaték

2003.10.22 17:03

Dauby mester jelentette a galaxis túloldaláról, hogy nagysikerű Haegemonia című játékuk teljesen magyar változata idén, egészen pontosan október 31-én érkezik a boltokba! Szerencsére nem volt ennyire szűkszavú :) Lássuk a jellemzőket:

 • Teljesen átdolgozott játékmenet – találmányok, hajók, fajok tulajdonságai jobban ki vannak egyensúlyozva
 • Több mint 70 új találmány – átértékelt és áthelyezett régi találmányokkal
 • Rengeteg új kombinációs lehetőség – kereskedj, kémkedj, vezesd a népedet és háborúzz kedved szerint!
 • Új űrhajók, speciális egységek, épületek és véletlen események – többek között játszható Solon hajókkal
 • Új típusú multiplayer pályák – 15, egyjátékos és többjátékos módban is egyaránt kihívást és élvezetes játékmenetet garantáló egyedi pálya
 • Továbbfejlesztett Mesterséges Intelligencia – gyorsan, merészen és taktikusan játszó MI, mely minden pillanatban képes a meglepetésszerű döntésekre Most pedig szemléljétek meg a gyöngyszemet!!! Egyszerűen hihetetlenül jól fest!

 • The Chronicles of Ny

  2003.10.22 15:13

  Ni! Ni! Na jó, nem kínozlak titeket tovább. Ugye mindenki tudja, hogy miről van szó? Mert mindenki látta már a Gyalog Galoppot, igaz (aki nem, az sürgősen szerezze be, vagy nézze meg színházban)? Sajnos a The Chronicles of Ny elnevezésű játék nem a "Lovagok akik azt mondják Ni!" történetét meséli el. Sőt! Nem is az ny betű krónikája, hanem a Ny elnevezésű királyságban játszódó RPG. A játék során Ny legendáját kutathatjuk fel kicsiny csapatunkkal. Mindezt a ClownKepp jóvoltából tehetjük meg, egyelőre még nem tudni mikor.

  Riot Police

  2003.10.22 14:52

  A Zono (Aliens Versus Predator: Extinction, Pearl Harbor:Zero Hour), bemutatta legújabb játékát, a Riot Police-t. Egy speciális rendőri alakulatot kell irányítanunk, akik a zendülők (akikből egy Fradi-Ute "barátságos" meccs után nálunk is sok van) elnyomására szakosodtak. Elnyomhatjuk a nem kívánatos alakokat, de akár el is gázosíthatjuk őket. A játék a következő hónapban fog megjelenni, az Activision Value gondozásában.

  [MOVIE] MoH: Pacific Assault

  2003.10.22 14:38

  Az Electronic Arts kiadta a második videót, a Medal of Honor: Pacific Assault tech demójából. A másféle perces anim újabb bepillantást enged ebbe az elég ütősnek tűnő háborús FPS-be. Feltétlenül csekkoljátok! Íme:

  Call of Duty SE

  2003.10.22 08:58

  Szepi helyezett bele leveles ládámba egy finomságot. Nevezetesen a Call of Duty eddig titokzatos kiadásáról, a Special Edition infójáról vagyon szó. Úgy fest a dolog, hogy a speciális kiadás egy kézirajz könyvet, egy zenei CD-t, és néhány, meg nem nevezett apróságot rejt majd. Az Infinity Ward fejlesztése egyébként valószínűleg minden idők legélethűbb hűborús FPS alkotása lesz, és immáron biztosra vehetjük, hogy október 29-én megjelenik!

  Flagship Studios

  2003.10.22 08:48

  Shack-ék számoltak be a nemrégiben kicsit kettészakadt Blizzard csapat terveiről. Bill Roper, David Brevik, Max és Erich Schaefer megalapították új cégüket, a Flagship Studios-t, melynek már a honlapja is beindult. A GameSpot csapata mindemellett még egy exkluzív interjút is szállított, melyből kiderült, hogy a csapat székhelye San Francisco-ben leszen.

  Képvihar reggelire

  2003.10.22 08:42

  Mint azt láthatjátok, olyannyira unatkozok, hogy már felkeltem... Sőt, még a szemem is nyitva van, ezen kívűl (ugyan nem a Max Payne 2 patch-nek köszönhetően) lebirkóztam a fejfájást, mely 3 napja gyötört, majd most szeretnék nektek valami szépséget adni alant... Remélem nem fájdul bele a fejem: :D

 • Celtic Kings: The Punic Wars
 • Darkfall
 • Dragon Empires
 • FireStarter
 • The Bloody Magic
 • PlanetSide: Core Combat
 • Warhammer Online
 • Virtual Skipper 3

 • [DEMO] Cat in the Hat

  2003.10.22 08:28

  A VU Games, alig néhány órával a Cat in the Hat animja után kiadta a játék kipróbálható demóját is (ennél rosszab marketing lépést persze keresve sem találhatnánk, dehát ők tudják :D). A 3D-s ugra-bugra akció-kalandjátékot a Magento Software fejleszti PS2-re és Xbox-ra, a PC-s, illetve GBA-s átiratért a Digital Exlipse Software felelős. Ha meg szeretnél ismerkedni vele ide kell ellátogatnod, ha közben már el is kezdenéd a cibálást, klikk ide. A kész verzió egyébként november 4-től kapható a boltokban - ha igaz :) Thanks Gamer's Hell.

  [MOVIE] Édes hármas

  2003.10.22 08:22

  Az éj leple alatt több új anim is napvilágot látott. Ezeket septibe fel is tuszkoltam a szerverünkre, így máris leszedhetitek őket. Az első a Cat in the Hat, mely egy 3D-s akció-kalandjáték. A The Hobbit egy hasonló stílusú alkotás, ám ezúttal a LotR univerzumból ismeretes kisemberkék főszereplésével. Végül, de nem utolsó sorban van itt egy kis stratégia, szintén a LotR mondakörből. Parancsoljaotk:

  Fájdalom csillapító

  2003.10.22 08:14

  A Take Two elérkezettnek látta az időt, hogy kiadja az első javító csomagocskát, nemrégiben megjelent Max Payne 2: The Fall of Max Payne áldásukhoz. A Remedy Entertainment lelkes programozói néhány aprócska, ám annál idegesítőbb okosságot finomítottak. Ha esetleg kell, szedd le innen! Thanx NEO.

  'Reggelt...

  2003.10.22 08:12

  Üdvözlet földlakók! Mi a helyzet? :) Már elég régen hallottunk a Half-Life 2-ről nem? Kár, pedig már nagyon vártam a legújabb találgatásokat és fordulatokat... (igaz, hogy időközben három újabb megjelenési dátum is befutott, de azokról már nem is szóltam). Engem mostmár az is nagyon érdekelne, hogy mi a helyzet régi nagy reménysugarammal, a Duke Nukem Foreverrel. Vagy ti már kezditek elfelejteni? Ejnye... :D Na kezdjünk bele a mai napocskába...

  Két férfi beszélget: - Nekem nagyon nehéz gyermekkorom volt. Öten voltunk testvérek, és én voltam a legkisebb. Szegények voltunk, mindig azt a holmit kellett hordanom, amit az idősebbek kinőttek. - Azért ez nem ritkaság, ilyen sok családban van! - mondja valaki. - Persze. Csakhogy nálunk én voltam egyedül fiú.

  KotOR masina

  2003.10.21 22:25

  Egyre több olyan lény mászkál, akinél vörös fénykard van és az erő "sötét" oldalát használja mások leirtására. A halállistán épp soron vagy, hamarosan érted is eljönnek (minta többi jediért), hacsak meg nem állítod őket. Ehhez szükséged lesz egy monitorra, egérre, billentyűzetre és egy jó masinára is. De vajh milyen gép kell a győzelemhez? Lássuk hát, mit mondott a mester, a győzelemhez milyen gép kell:

 • 100% DirectX 9 kompatibilitás
 • Legalább 1 GHz-s proci
 • Legalább 256 MB Ram
 • Legalább 32 megás videokártya
 • 4 giga hely a vinyón Hogy mindezt mikorra kell összeszednie az ifjú Jediknek? November 18-ra, ugyanis akkor érkezik a Knights of the Old Republic.

 • [DEMO] Midnight Nowhere

  2003.10.21 20:50

  A Buka volt oly kedves, és nem szakította meg a "demo özönt" így még estére is jut valami gamma. Nem más, mint a Midnight Nowhere "kicsiny" 160 megás demójáról van szó. Mindössze egy epizódot nyomhatunk le benne, méghozzá a 24-est, melynek címe The morgue (A hullaház). Annyi a gáz ezzel a horror kalandjáték bemutatóval, hogy minden szöveg oroszul van, de szerencsére van angol felirat benne. Thanks Gamer's Hell.

  ÚJ S.T.A.L.K.E.R. KÉPEK!

  2003.10.21 16:51

  GSC-s barátainktól kaptunk két igencsak alázásos, hihetetlenül vérprofi új képet, a sokak által etalonnak tartott S.T.A.L.K.E.R.-ről. Nem is nagyon tudok mit mondani... egyszerűen VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

  [DEMO] Ford Racing 2

  2003.10.21 15:11

  Úgy látszik ma nagyon demós napunk van, ugyanis (amint az már a címből sejthető) kijött az Empire Interactive legújabb siker várományosának, a Ford Racing 2-nek (közismertebb nevén: Ford Racing Evolution) a demója. Ebben 2 autóval száguldozhatunk mindössze 2 pályán. Izzítsátok a letöltő droidokat, hiszen nem kell sokat várakozni, mivel zöldre a letöltő lámpa. Ráadásul mi kivettük belőle a 2 DirectX-et, melyet eredetileg a pakk tartalmazott, így még hamarabb hozzájuthattok a mannához, mivel 50 megával kisebb a mérete (természetesen hibátlanul működik). (Véleményem szerint igen emberesre sikerült, ha pedig még a demó méretét is hozzá veszük, akkor hát... Kötelező darab mindenkinek, aki szereti az autókat! -Mantis)

  World In Flames - háborogjunk

  2003.10.21 09:00

  A "változatosság" kedvéért egy újabb második világháborús alkotásról számoltak be GamersHell-es barátaink. A Matrix Games és az Australian Design Group közös gyermekeként készülő World of Flames első, számítógépen játszható változatáról vagyon szó. A játékban a legnagyobb harci erők csapnak össze, hogy kivegyék részüket a történelmi törtából. Sajnos képet még nem adtak ki belőle, de szerintem hamarosan az is érkezik majd.

  [DEMO] Dupla kávé

  2003.10.21 08:45

  A mai reggelen mindjárt két játéknak a demója is elénk tárul. A legszebb az egészben, hogy ezek mérete teljesen emészthető, messze nem a szumó kategória képviselői, mint a demók többsége napjainkban. Lássuk csak mik érkezte. A Teenage Mutant Hero Turtles ugyebár a mutáns harci páncélosok kalandjait feldolgozó PC megvalósítás, az F-A 18 Operation Iraqi Freedom pedig a vadászgépek szerelmeseinek lehet kedvence. Természetesen máris leszedheted mindkettőt tőlünk is! Thanks 3DGamers.

  [MOZi] Új Mátrix 3 Spotok!

  2003.10.21 07:47

  Kezdhetném a szokásos szöveggel ("A hivatalos oldalt frissítették..."), de nem teszem, mert ez már annyira sablonos :) Inkább csak annyit mondok, hogy aki csak teheti, szerezzen magának hosszú, fekete köpenyt a Neó-fílingért és minél hamarabb repüljön a legközelebbi mozi jegypénztárához, s vegyen magához pár jegyet a lehető legközelebbi előadásra (ugyanis viszik, mint a cukrot), aztán pedig várjon... A szerencsések már november 5-én 15 órakor megtekinthetik a Mátrix Forradalmakat - a sajtóvetítésre hivatalosak ilyen szempontból nagyon-nagyon szerencsések :) Hogy mindezt most miért írom le? Mert a hivatalos oldalt frissítették 3 új TV-Spottal :D A FreeYourMind-on további információkat is találhattok.

 • Believe (Nagy)
 • Believe (Közepes)
 • Believe (Kicsi)
 • Future (Nagy)
 • Future (Közepes)
 • Future (Kicsi)
 • Give Anything (Nagy)
 • Give Anything (Közepes)
 • Give Anything (Kicsi) A fájlokat jobb-klikkel le is menthetitek. A nagyon kíváncsiak (és bátrak) figyelmébe ajánlom ezt a stream videót, mely egy 4 perces, filmrészletekkel tarkított interjú. Update: Van itt mégegy kisfilm...

 • 'Reggelt!

  2003.10.21 07:35

  Kellemesen szép reggeltet mindenkinek! Remélem az őszi szünetet fel tudjátok használni iskolai elmaradásaitok pótlására és sikerül kipihenni az ennek érdekében tett erőfeszítések okozta másnaposságot :D Nos... szerintem csapjunk is a lekvárba. Szokásomhoz híven, ma is megörvendeztetem a mozirajongókat valami finomsággal, a többieknek nem ígérhetek semmit, de gondolok mindenkire :)

  Két (...) nő beszélget. - Képzeld, tegnap vizsgáztam autóvezetésből, és meghúztak. - Hogyhogy? - Bementem a körforgalomba, ki volt írva piros táblára, hogy 30. Hát én körbe is mentem harmincszor, mégis meghúztak. - Nem lehet, hogy elszámoltad?! (Thx Neton)

  Worms 3D dobozkép

  2003.10.20 23:04

  Egyik nagy kedvencem, a Worms 3D honosított dobozképéhez sikerült hozzájutnom. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én nagyon sokat várok ettől a játéktól. Ha ez nem hozza meg a várva várt sikereket, akkor úgy hiszem végleg elbúcsúzhatunk a sorozattól. Najó, ez most eléggé gyászosra sikeredett, szerintem fergeteges lett a végleges verzió, és eszméletlen jókat lehet vele nyomulni :D

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)