Hirdetés

Hírek

Pirates of the B.S. csúszás

2003.09.07 13:46

Mint azt ti is észrevettétek, mostanában sokan csúsznak a tervezett időponttól... A mai "áldozat" a Pirates of the Burning Sea. Aki nem ismerné, annak tudnia kell, hogy ez egy MMORPG, mely a XVIII. században, a Karibi-szigeteknél játszódik. A fejlesztők, Flying Lab Software és Akella, elárulták a csúszás okát is, mely a béta-teszttel kapcsolatos. Az új dátum 2004 első negyedéve, további részletekért pedig ide látogassatok el.

[PATCH] Elite Force 2

2003.09.07 13:36

A Ritual Entertainment kiadott egy javítást Star Trek-es FPS-éhez, a Star Trek Elite Force II-höz, mely v1.10 beta jelzőt kapott. Ez egy béta verzió egyelőre, magyarul nem végleges, ám van egy szép kis lista a javításokról, változtatásokról/módosításokról. Az érdekesség az, hogy bárki aki feliratkozik, mint "tester" az megkapja azt a címet, ahol elérheti a patchet. A kapott e-mailben mindenről részletes tájékoztatást kap, aki jelentkezik itt.

'Napot...

2003.09.07 13:24

Kellemes vasárnap délelőttöt kívánok néktek! Mit is mondhatnék... Megintcsak beszámolunk egy csúszásról, lesz itt patch, meg ami belefér, az élelemről azonban nektek kell gondoskodnotok. :) De előbb még a hosszúra nyúlt vicc:

A székelyember kettesben él a fiával. Az összes vagyonuk két malac. Egyik nap elhatározza, hogy bemegy a városba, megpróbálja eladni az egyik malacukat. Így szól a fiához: - Fiam, én most elmegyek a városba, eladom az egyik malacot, a másikról neked köll gondoskodni. Adok 300 ezer lejt, egy százasból etesd a malacot, a másikból egyél Te, a harmadikból meg elmehetsz szórakozni. A székelygyerek már elitta az összes pénzt. Már csak kis idő van addig, míg hazaér az apja, szegény malac meg csont és bőr. Megijed nagyon a gyerek, átmegy a szomszédba a barátjához, elmeséli mi történt. -Tudod mit csináljunk? - mondja a barátja. - Spárgával kössük össze a s*ggén a bőrt, aztán megint szép feszes lesz, apád észre se veszi! Így is tesznek. Hazaér az apja, de a malac megdöglik. Tanakodnak mitől dögölhetett meg a malac. Kihívják az állatorvost. Az orvos vizsgálja órákig, egyszer csak felkiált: -Tudom már mitől döglött meg a malac! Krónikus álmatlanság végzett vele! Valaki összekötötte a s*ggén a bőrt, de olyan feszesen, hogy nem bírta lecsukni a szemét!

[MOVIE] Hétvégi rakás

2003.09.06 09:52

Egy rakat újabb animáció lepte el a net rejtettebb bugyrait. Előszöris az IGN által gyártott legőjabb gyöngyszemekkel kápráztatnálak titeket. Ezen azinom az idei Games Convention keretein belül készültek:

 • Apocalyptica
 • Chrome
 • Codename Panzers
 • Deus Ex: Invisible War
 • Thief III
 • Uru: Ages Beyond Myst
 • Worms 3D Mivel tudom, hogy mindannyian ínyencek vagytok, biztosra veszem, hogy ennyi még mindig nem volt elég :) Lássuk akkor a maradékot! Update: Na, csak nem akar abbamaradni az adag :) Imhol a legújabb szerzemények:

 • [DEMO] Jedi Academy!

  2003.09.06 08:46

  Hát ezt is megértük... hihetetlen igaz? :) Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy demó tehát most a droidunk listájában kell, hogy legyen 20 másodperc múlva, hogy addig se tegyünk magunkban kárt, míg leér ez a közel 190 mega... A fejlesztő a Raven Software, a boltba kerülés időpontja pedig e hónapunk 17. napja. Most itt, ha lerántjuk a stuffot, akkor kettő darab single-player pályán végezhetjük amit kell, egyik a Mercenary Activity (Tatooine), a másik pedig a Cult Sighting (Chandrila). De akkor a lényeg az egészben: Klikk ide!!

  [MOVIE] Commandos 3

  2003.09.06 08:39

  Hú srácok és lányok... van már nekünk egy, kettő, három, négy videónk és egy demónk is a Commandos 3-ból. Hamarosan a boltokban, de ezt már nem győzöm elmondani. :) Most pedig kaptunk még 1 mozit belőle... hát ezt sem túl nehéz lecibálni, mindösszesen 2 mega. Ide kattintsatok, ha érdekel titeket.

  [DEMO] Starsky and Hutch

  2003.09.06 08:32

  Végre-valahára megérkezett a Starsky and Hutch demója is, melyet eddig a Minds Eye Productions készítgetett. Ebben találhatunk egy kis intrót és a teljes játék első epizódját. Ez tehát nemrossz kínálat, főleg annak, akinél beválik a stílus. :) A műfaj egyébként akció, melyben az autók vállalnak egyféle főszerepet, de ez az eddigi képeken is látszik. Akkorhát mindenki csattogjon el erre!

  'Reggelt...

  2003.09.06 08:25

  Üdvözlet emberek a Föld bolygóról! A mai nap olyan dolog következik be, melytől pár ember haja tudom, hogy égnek fog állni és tépkedi a száját, hogy leérjen a cuccos... Hogy miről van szó, azt még nem árulom el, azonban a droidokat lehet készíteni!! :)

  A Cowboy bemegy az ivóba. Kér egy italt, aztán leül vele egy asztalhoz. Hirtelen felállnak vagy 10-en és hatalmas lövöldözés kerekedik, majd kilövik mindkét szemét a cowboynak, amelyik leült az italával. Az pedig megszólal: -Ez az fiúk, először a lámpát!

  [HuN] Morrowind

  2003.09.05 22:19

  PengeMester barátom megkért, hogy adjak hírt a jelen pillantban is készülő Morrowind honosításról. Most ennek eleget is tennék. Az igazából nagy kérés azonban az a számotokra, hogy segítsenek ennek befejezésében. A Morrowindban nagyon nagyon sok szöveg van, és a jelenleg 14 emberből álló fordítócsapat még nagyon sokáig ellenne vele. Ha netén te is besegítenél, feltétlenül olvasd el az itt található részleteket!

  The Punic Wars site

  2003.09.05 20:08

  Beindult a Celtic Kings: The Punic Wars oldala... Kettő napja volt róla egy kis jelentlsünk, melyet a linkre kattintva olvassatok el. :) Én aztmondom, hogy képre elég tetszetős, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle... Addig is itt a hivatalos honlap.

  Képvihar kispárnával

  2003.09.05 20:01

  Tudjátok, jó gyerekeknek 8-kor ágyban a helye... :D Dehát "fiatal" az idő, még ráérünk ma, többek közt arra, hogy figyelmesen átnézzük az alant lévő nevek friss képeit:

 • Black & White II
 • Halo
 • Knights of Honor
 • Neverwinter Nights: Hoardes of the Underdark
 • No Man's Land
 • Pax Romana
 • Perimeter
 • Spartan
 • Wars & Warriors: Joan of Arc

 • [PATCH] Rebels: Prison Escape

  2003.09.05 19:45

  Megérkezett egy javítás az L.S.P. által szárnyaltatott Rebels: Prison Escape-hez. Ha így nem ismerős a név, elárulom, hogy hívták régen: Escape from Alcatraz. Ez a patch a 2-es pályán végez egy javítást, ahol eddig próblémákba ütközhettünk... Ezt feltétlen érdemes föltenni, ha valaki rendelkezik a játékkal. Klikk!

  Freedom Fighters Gold

  2003.09.05 15:07

  Hát az EA úgy döntött, ad nekünk még 1 konkrét időpontot. Hogy mihez? A Freedom Fighters-höz... Az Io Interactive által fejlesztgetett játék megjelenésének időpontja szeptember 25. Valószínűleg sokan ismeritek már a nevet és magát a "hóbelevancot", de ha nem, szeptember 25-ig érdemes kipróbálni a demóját, melyet tőlünk elérhettek.

  Dredd Vs. Death csúszás

  2003.09.05 15:03

  Egy újabb játék csúszik attól az időponttól el, amelyre úgy "naggyábólagosan" ígérték. Ezúttal a Judge Dredd: Dredd Vs. Death az. Elméletileg nemkell ám sokat várnunk rá ígysem. Hát reméljük, mert nem egy rossz darabról van szó. A honlapját itt találhatjátok.

  Sim City 4 Rush Hour Gold

  2003.09.05 14:59

  Az EA bejelentette, hogy mikor is kerül a boltokba a SimCity 4 legújabb kiegészítőlemeze, a Rush Hour. Aki szereti a SimCityket most örülhet, a megjelenési dátum szeptember 22. További információért a "pack"-ről ide fáradjatok.

  Új Panzers hős!

  2003.09.05 12:32

  Mogyi szólt az imént, hogy frissült kicsikét Codename: Panzers nevezetű stratégiai játékuk honlapja. A legújabb infónfók szerint Hans von Gröbel egy új hős a játékban. 1910 május 10-én született némethonpban, egészen pontosan Lipcsében (vagyis ahol nemrégiben megrendezték a Games Convention-t :D). Apja nyomdokait követve ő is szép karrierre pályázik a katonaságnál. Mindenki csak becsületesnek, figyelmesnek, elszánt fiatalként ismerte, aki mások vezetésére hivatott. 1933 után már hadnagyként szolgált a német hadseregben. Társai tisztelték és kedvelték, akárcsak a kezei alatt szolgáló katonák. Lássuk hát a hőst, akiről ódákat zengenek:

  MoH Spearhead végigjátszás

  2003.09.05 09:05

  SirKhan mester monddá vala szózat bele fületek! Hallgassátok hát vala' "Megjelent egy új végigjátszás a GameDox.hu-n, a Medal of Honor tavaly debütált, s hatalmas sikert aratott kiegészítő lemezéhez, a Spearheadhez. A játékot, és tíz oldalas végigjátszást mindenkinek ajánljuk, aki csak ismeri a MoH:AA-t! Ez utóbbit persze csak azoknak, akik elakadtak, vagy gyorsan végig szeretnék vinni...:)" A GameDox-on egyébként csomó más, érdekes és hasznos infó is található, csk ahhoz, hogy minden mannához hozzájuss, némi kreditet kell csengetned. Ám szerintem ez nem oly vészes. Részletek itten! :)

  Késik a XIII?

  2003.09.05 08:47

  Blues-ék jelentették, hogy a XIII hivatalos honlapján némileg módosult az Unreal engines királyság játék megjelenési dátuma. Az eleddig szeptemberi megjelenéssel ihletett stuff, a jelek szerint csak "valamikor ősszel" jelenik majd meg. Megkérdezésünkre a Ubi Soft egyelőre nem válaszolt, de ugyibár még korán van :)

  [MOVIE] Deus Ex 2

  2003.09.05 08:45

  A tegnapi Call of Duty movie roham után az IGN tovább digitalizált. A polcukon fellelhető Deus Ex 2-ről is feltettek honlapjukra négy rövid részletet, melyeket bármikor elérhetsz itt. Hát, mit is mondhatnék... valóban elég gyilkos játék lesz, bár szerintem ezt már mindenki tudta :) Mindegy, lessétek meg mindet.

  Wakeboarding Unleashed

  2003.09.05 08:43

  A Worthplaying jelentette, hogy a Beenox nevezetű fejlesztőcsapat egy újabb sportjátékkal lépett elő. Az olyan hírességekről, mint Tony Hawk vagy Dave Mirra korábban már készült virtuális alkotás, ám most Shaun Murray is közéjük lép. A Wakeboard Unleashed-ben rengeteg módunk lesz kipróbálni, mit is tudunk. Ha igaz, az Aspyr Media gondozásában, valamikor jövő év elején érkezik PC-re és Mac-re.

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)