Hirdetés

Hírek

Büntetnék az eladókat Kaliforniában

2005.09.10 12:18

Jaj, már megint kezdik... A sok kaliforniai nagyokos aláírt egy olyan törvényjavaslatot, mely kimondja, hogy tilos 18 éven aluliaknak eladni olyan játékot, melyben kegyetlenül bántalmaznak emberi lényeket. Persze elvileg ez eddig is így volt, ám ezentúl már ezer dollárra(mintegy kettőszázezer forint) is büntethetik a szabályszegő boltosokat. A javaslat készen áll, törvénybe iktatásához mindösszesen egyetlen aláírás kell - a kormányzóé, Arnold Schwarzaneggeré... Arni, ne tedd!!! :)

Ingyenes Shadow Warrior kiegészítő

2005.09.10 12:06

A 3D Realms weboldalán bejelentették, hogy a Shadow Warrior kiegészítője a Wanton Destruction ingyenesen elérhető lesz. A játékot a minap fedezte fel Anthony Campiti a Sunstorm volt elnöke, az egyik vitás Build-engine játék kiegészítőjének egyik készítője, és úgy gondolták a projektről, hogy ez Anthony és a 3D Realmsnél dolgozó Charlie Wiederhold ötlete, aki szintén a Sunstorm dolgozója volt a projekt fejlesztése közben.

Újra öltek az MMO-k!

2005.09.10 12:01

A Beijing Morning Post értesülései szerint barátnője ölt meg egy kínai fiatalembert, annak MMO-szenvedélye miatt. Az ifjú párocska azért költözött a városba, hogy pénzt szerezhessenek esküvőjükre, ám miután a srác nem tudott munkát találni, úgy döntött, tesz az egészre, és inkább játszik. Szegény csaj ezt már nem bírta, kivonta barátját az élők sorából. RIP

[MOVIE] Tomb Raider: Legend

2005.09.10 11:44

Két újabb filmecske bukkant fel a Tomb Raider Legend című játékból, melyek néhány percnyi beszélgetést mutatnak be Toby Garddal, Lara Croft eredeti készítőjével, aki elmondja, hogy Lara kinézete sokkal élethűbb mint valaha köszönhető ez a magas polygon számú modellnek, amelynek köszönhetően sokkal kifinomultabban mozog a környezetben. A szexi Lara Croft modell természetes szerkezet alapján épül fel, realisztikis textúrákat húznak rá, ezen kívül részletes arckidolgozás, valamint reagáló szemek jellemzik. A felszerelései közt megtalálható mágneses kapaszkodó kütyü, távcső, gránátok, egyedi világító felszerelés. A filmeket az érdeklődők innen tölthetik.

[MoD] HL2 - Dystopia

2005.09.10 11:42

A moddal - melyből most még csak egy demo érkezett - azonos nevet viselő fejlesztőcsapat 'total conversion'-je egy ehte cyperbunk világba repít bennünket, ahol két fél - A Punk Zsoldosok és a Vállalati Szekjuritisek állnak harcban egymással. A game érdekessége, hogy a játékosok bizonyos termináloknál bekerülnek a cybertérbe, amelynek 3dimenziós rendszerében egyes, a való világban is létező rendszereket (pl. ellenséges lövegtornyokat, gondolom) törhetnek fel. Emellett persze megakadályozhatják az ellenséges hackereket céljaik végrehajtásában, valamint a küldetések egy részét csak a cybertérben és a való világban ügyködő emberkék összedolgozásával lehet majd teljesíteni. Szerintem jól hangzik, letöltéshez alant tessék kattintani!

[MOVIE] Asterix & Obelix XXL 2

2005.09.10 11:24

Az Atari egy trailer párost dobott ki a francia fejlesztőgárda az Etranges Libellules Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum című képregény inspirálta, harmadik személyű akciójátékából. A filmek kicsivel több mint egy percen keresztül mutatja be a különböző pályák akció jeleneteit. A két filmet itt és itt találjátok.

[PATCH] Earth 2160

2005.09.10 10:55

A Zuxxez kiadott egy újabb patchet a Reality Pump, Earth 2160 című sci-fi, 3D-s valós idejűstartégiai folytatásához, mely 1.35-ös verzióra frissít. A frissítésben leegyszerűsítésre került a könnyű fokozat, kijavításra került néhány hadjáratban észlelhető hiba, MI akadás, az Alien 7 című küldetésben lévő hiba, épület és egység hibák, valamint még több apróság is. A patchet több nyelvre is kiadták, így az angol, német és lengyel verzióhoz. Az angol patchet innen tölthetitek, a németet innen, a lengyel verziót pedig innen.

[MOVIE] Brothers in Arms: EiB

2005.09.10 10:43

Egy újabb videó látott napvilágot a Gearbox Software berkein belül készülő Brothers in Arms: Earned in Blood című II. világháborús, taktikai, FPS folytatásból. A trailernek köszönhetően újabb részletek derülnek ki, egészen pontosan a testvériség és a csapattagok szerepét mutatja be játékbeli képekkel, valamint egy interjú is helyt kapot benne a gearboxos John Antallal és az író Mike Neumann-nal. A filmet itt találjátok.

[PATCH] War World Demó

2005.09.10 10:35

A Third Wave Games kiadott egy újabb patchet a War World című játékának demó változatához, mely eme aréna alapú lövöldözős játékot az 1.06-os verziószámra frissíti. A frissítésnek köszönhetően megtalálhatunk majd egy új Team DeathMatch módot, különböző demó pályákat, szabadon módosítható gépeket, fejlettebb single-playerben lévő MI-t, fejlettebb beállításokat, kifinomultabb teljesítményt és játékmenetet, valamint javításra került néhány apróbb hiba is. A Patchet letölthetitek innen, valamint akinek nincs meg az eddigi verzió, az innen letöltheti a teljes telepítős változatot.

[MOVIE] X-Men Legends II: RoA

2005.09.10 10:26

Az Activision egy újabb trailert dobott ki az X-Men Legends II: Rise of Apocalypse című 3D-s szuperhős akciójáték folytatásából, mely a Raven Software műhelyében hamarosan elkészül. A filmben a multiplayer részből tekinthetünk meg pár jelenetet fél percen keresztül. A filmet innen tölthetitek.

'Reggelt!

2005.09.10 10:02

Nos bár ma úgy látszik kicsit elcsúsztunk, azért jó reggelt eme szép napsütéses napon. Reméljük egész nap így marad. Hírek a mai nap is lesznek bőséggel, mindenki szemezgethet majd kedvére.

Rendszerváltás Oroszországban. A párttitkár idegesen járkál az irodájában. Egyszerre csak, megkérdezi a falon lógó Lenin képet: - Iljics, Iljics, mi lesz velünk? - Mi lenne - szól a kép - engem leakasztanak, téged meg fel.

Nyerj 6800 Ultra-t a WoW-al!

2005.09.09 20:53

Az nVIDIA és a Blizzard ma hírdette meg legújabb pályázatát, mely milyen meglepő módon ismét a World of Warcraft-hoz kapcsolódik. Az új contest keretében a résztvevőknek egy kis in-game mozit kell forgatniuk a World of Warcraft világában, melyhez aláfestő zenét kell szolgáltatniuk valamelyik Blizzard játék zenei kínálatából. A magukban művészi hajlamot érzők közül az 5 legjobbnak ítélt műért a nyertesek a következő ajándékcsomagot kaphatják majd meg:

 • NVIDIA® GeForce™ 6800 Ultra
 • 2 Tickets to BlizzCon
 • Free Year of World of Warcraft
 • World of Warcraft Cinematic Poster
 • World of Warcraft Baseball Cap
 • World of Warcraft Action Figures Bővebb infókat a pályázatról itt találtok!

 • Bet on Soldier MP Demó közelg

  2005.09.09 20:38

  Ha hihetünk a Bet on Soldier honlapján feltűnő információknak, és miért ne hinnénk nekik, akkor akár már jövőhéten megjelenhet a program többjátékos demója. Az előzetes infók alapján egyelőre annyit lehet tudni, hogy a multiplayer változatban két játékmódban írthatjuk majd egymást, a már az SP demóban is megismert pályán.

  Törölték az African Alliance-t

  2005.09.09 20:22

  A Game Factory Interactive és a MiST land South ma sajtóközleményben adta a nagyközönség tudtára, hogy leállították az African Alliance fejlesztését. A két cég közös indoklásában az áll, hogy fontosnak érezték, hogy jelenleg mindenki a nagyobb prioriátsát élvező címek munkálataiban foglalatoskodjon, mint amilyen a Warfare, a 4th Battalion vagy éppen a Jagged Alliance 3D! A készítők ígéretei szerint még ez év végén piacra dobják a Warfare-t és 2006 elején szeretnék megjelentetni a Jagged Alliance 3D-t is. Erre csak annyit tudok mondani, hogy úgy legyen!

  Tíz éves a C&C sorozat!

  2005.09.09 13:36

  Tíz éves a Command & Conquer stratégiai játéksorozat - ennek tiszteletére a nagyobb rajongói oldalak különféle módon ünnepségeket rendeznek, a fejlesztőket pedig meginterjúvolták, és ők maguk is visszatekintettek és néhány sornyit írtak az ennyi idő alatt felgyülemlett érzéseikről... Az interjú a jelek szerint semmi aktuálisabb és érdekesebb témáról nem tesz említést.

  [PATCH] Guild Wars

  2005.09.09 12:59

  Elérhetővé vált a a Sorrow's Furnace frissítés leírása. Ebből kiderül több lényeges változás, amely megtalálható ebben a lényeges, ám ingyenesen elérhető frissítésben, többek között megoldódott a szintlépés kérdése, mely immáron egy állandó rendszer alapján történik, frissítésre és kiegyensúlyozásra kerülnek a képességek, és sok érdekes új elem kerül bele a játékba. További információt itt találtok. Thanks manguszta.

  Az elmúlt 10 év TOP 10-es listája

  2005.09.09 12:37

  Egy dolog biztos, a videójátékok az elmúlt tíz évben új korszakot alkottak. Az elmúlt időszakban a játékok jelentős változáson mentek keresztül, ám nem csak a technológia illetve a játszhatóság kérdésében, hanem legfőbbképpen szórakozatás módjában. És akkor következzék a CNET ezen korszakra vonatkozó TOP 10-es listája, melyben a felsorolt játékok az utolsó helyezet kivételével mind platformfüggetlenek: 1. Half-Life (1998) 2. Starcraft (1998) 3. The Sims (2000) 4. Quake (1996) 5. Madden NFL Football 6. EverQuest (1999) 7. Halo (2001) 8. Metal Gear Solid (1998) 9. Grand Theft Auto III (2001) 10. The Legend of Zelda, Ocarina of Time (1998)

  Online bűntények Japánban

  2005.09.09 12:25

  Hétfőn a japán rendőrség letartóztatott egy kanawagai tizenkét éves srácot, aki beismerte, hogy egy online játék keretein belül meglopott más játékosokat. Elmondása szerint a játékba illegálisan lépett be egy hölgyemény felhasználójával valamint jelszavával, majd így saját accountjára átküldte tizenegy foglalt tárgyat a másik fél kárára. Az egyes tárgyak kereskedelmi értéke 100 yenben van megállapítva. Sok online játékban a japán játékosoknak a tárgyakat, valamint egyéb kiegészítőket az erre a célra kijelölt boltokban vásárolhatják meg.

  [MOVIE] Fahrenheit

  2005.09.09 08:55

  Nos, a Fahrenheit, vagy más néven Indigo Prophecy című pszichó thriller, akció-kalandjáték már elkészült és napokon belül beront a boltokba. Ennek tiszteletére készítettek belőle egy újabb videószösszenetet, amit már le is tölthettek. A két és fél perces animáció címe Kane Chronicles.

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)