Hirdetés

Hírek

GameStar @ GC - 2.Nap vége

2003.08.22 18:01

Nos, elérkeztünk a második nap záróbeszédéhez. Immáron bizonyossá vált, hogy nagyon sok szép PC-s alkotás lesz, kár, hogy ezeknek csak nagyon kis százaléka új bejelentés. De ha valaki még mindig kételkedik a PC-s játékvilág stabilitásában, annak csak egy dolgot tudok mondani... vegyen konzolt, és felejtse el a PC-t. Akinek semmi se jó, az próbálja ki a konzolokat :) Jómagam maradok a PC-k világában, hogy olyan remekekkel tolhassak, mint mondjuk a S.T.A.L.K.E.R. Ennyi volt hát a móka mára, aki még többet akar tudni a PC-s játékvilágról, az legyen velünk holnap is. :) Gyu & ZeroCool / Games Convention - Lipcse

Commandos 3 @ GC

2003.08.22 17:56

Az immáron trilógiává avanzsált Commandos sorozat legújabb képviselője is elég jól sikerült. Bár a kiadott videók olykor kétségekre adtak okot, a játszható változata ezeket tökéletesen eloszlatta. Kezdetben kicsit nehézkesen tudtam megszokni az irányítását, de némi küzdelem után megindulhatott a csata. Egy vonat tetején indult a tesztpálya, a feladat, hogy játékosunk eljusson a mozdonyig. Mindezt persze mozgás közben kell tennuük, így akár le is eshetünk bármikor. A játék grafikája egyébként viszonylag sokat fejlődött, már amennyit egy ilyen engine fejlődni képes. Azért mindent összevetve elég jó lesz a játék, csak kár, hogy még nincs a kezünkben.

Thief @ GC

2003.08.22 17:50

A Thief sorozat immáron harmadik tagja messze felülmúl minden emberi képzeletet. Túl azon, hogy tökéletesen visszaadja az előző részek hangulatát, annál sokkal hatásosabb lesz. Ezt főként tökéletes grafikájának, és az egyes városok, terepek kidolgozottságának köszönheti. A lopakodás - mint már megszokhattuk -, kulcsfontosságú ebben a játékban, és a sorozat utolsó részében még nagyobb szerepet kap, mint valaha. Nagyon sok karakterrel beszélhetünk, szinte minden tárggyal kapcsolatba kerülhetünk (kezdve az utcán heverő hordóktól egészen a polcok mögött rejtőző gyufaszálakig), így valóban csak a játékos képzelőerején múlik, hogy mely feladatokat miként old meg. Sajnos nem sikerült kideríteni, hogy mikor várható egy játszható verzió...

Deus Ex 2 @ GC

2003.08.22 17:45

A sokak kedvencének kikiáltott Deus Ex második részéből immáron nem sok újdonságot lehetett leszűrni. Az előző hónapok fejlettségi szintjén felül én semmi extrát nem vettem észre, habár az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak néhány percig volt szerencsém nyúzni az alkotást. Szép, meg jó, meg minden, a lényeg, hogy senki sem fog csalódni benne, ez már 100 százalék. Ha esetleg valamiért nem voltál megelégedve az első résszel - pl. mint én - akkoris érdemes ezt kipróbálni, mert nagyon nagyon sok érdekes elem került bele.

Temple of EE @ GC

2003.08.22 17:40

A Dungeons and Dragons liszenszen alapuló játék a népszerű papír-rpg közeljövőben megjelenő 3.5-ös szabályrendszerén alapul majd. A jól ismert és régóta kedvelt kalandmodult dolgozza fel, amelynek Temple of Elemental Evil a címe. A kiadó információi szerint legalább annyi játékidő lesz végigmenni a ToEE pályáin, mint a Baldur´s Gate II-n. Klasszikus RPG várható, amelyet csak szingli módban lehet nyomni, sajnos multi módot nem építenek bele, pedig a Dungeon Siege óta ez joggal elvárható lehetne egy sikervárományos szerepjátéktól. Menürendszerre igen pöpec, reméljük legalább olyan sikeres lesz, mint amennyire várjuk.

Horizons @ GC

2003.08.22 17:35

Ahogy ZeroCool mondaná: VÁÁÁÁÁÁÁ és VÁÁÁÁÁÁÁ. Egy időben, egy szerveren ötezren nyomulhatnak úgy, hogy az egész csupán egy zóna. S ez az első MMORPG, amelyben akár sárkánnyal is lehetünk. Sőt, a demonstrátor még azt is megmutatta, hogyan lehet a sárkány tulajdonságait állítgatni. Olyan szép rózsaszín darabot állított elő, csak néztem, mint Rozi a moziban. Szép grafika, gyors interakció, sok küldetés, gondosan modellezett táj, amin órákon át lehet mászkálni. Rengeteg tulajdonság, gondosan kidolgozott trade-skill rendszer, és néhány hónap múlva itt az open beta! MMORPG hívők készüljenek! :)

Prince of Persia 3 @ GC

2003.08.22 17:28

Régi ismerősünk, a már mobiltelefonokon is hódító Prince of Persia legújabb buildje is jelen volt a Ubi Soft standján. Mindjárt rá is vetettük magunkat, hogy megvizsgáljuk a kérdést. Irányíthatóságában sajnálatos módon egyáltalán nem emlékeztet az elődökre (ezt főleg a 3D-nek köszönhetjük), de szerintem viszonylag kevés játék után hozzá lehet szokni. A grafika valóban varázslatos, méltán nyerhetne akár egy díjat is ezen a téren. Az előző részek rajongóinak sok rági elem hiányozni fog, de az biztos, hogy nagyon sok játékosnak a kedvencévé válik majd.

Half-Life 2 @ GC

2003.08.22 17:25

Nos igen, kint volt, örüljünk... Én mégsem örülök, mivel ugyanaz a változat volt kint, mint az E3-as prezentáción. Reménykedtem, hogy lesznek majd új jelenetek, vagy legalább egy screenshot, de semmi. Mégis, újra felötlött bennem, hogy ennél jobb FPS játékról jelenleg nem tudnék nyilatkozni, és bár megjelenése körül jelen pillanatban óriási káosz uralkodik (megkérdezésünkre csak annyit tudtak mondani a fejlesztők, hogy: "Mi a következő kérdés? :)"), az biztos, hogy ez lesz a leg VÁÁÁÁÁ-bb játék EVER :D (És mi lesz a STALKER-ral? ;) - Berk)

Worms 3D @ GC

2003.08.22 17:20

A VÁÁÁÁÁ kategória következő, igen kiemelkedő képviselője a Team 17 háza tájáról származik. A Worms játékokat szerintem mindannyian ismeritek, és bár legutóbbi változata nemes egyszerűséggel szégyenfoltot vetett a méltó elődökre, a 3D-s változata valami hihetetlen fergeteges lett. Sokkal többet lehet rajtuk röhögni, főleg az egyes fegyvertípusokon. Sajnos még mindig eléggé homályos a megjelenési ideje, de a csapat igyekszik befejezni minden egyes modult karácsony előttig. Mit mondjak, elég szép zárása lenne ez a 2003-as esztendőnek.

Pro Evolution Soccer 3 @ GC

2003.08.22 17:17

Legnagyobb meglepetésünkre az eleddig csak konzolosnak hitt foci csoda PC-re is megjelenik majd. Gyu-val toltunk is egy barátságos körmérkőzést, és egy tizeneggyesnek valamint Juhár Tamásnak köszönhetően el is vertem :D A grafika, ha nem is annyira kifinomult, mint a FIFA esetében, a karakterek kidolgozása ezerszer jobb. Élethűbben mozognak, sokkal hihetőbb cseleket csinálnak és az AI is vérprofi. Valóban gondolkodnak és ami a legjobb: hibáznak, mint az átlagos focisták. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz a boltokba is elkerülő végleges változat.

Ground Control 2 @ GC

2003.08.22 17:13

Sikerült beférkőznünk a Vivendi bázisára is, ahol két koktél között hallgathattuk végig a Massive emberének előadását. A Ground Control folytatása sok tekintetben kapcsolódik, visszanyúl az elődhöz, de alapvetően természetesen egy teljesen új játékról van szó. A grafikus motort a nulláról újrakezdték, és bár még nem tökéletes, nagyon sokat fejlődött. A küldetések igen összetettek lesznek, és mint minden, valamire való stratégiai játékban, adott esetben itt is lehetnek mellékküldetéseink. A végleges verzióban a jelenlegi tervek szerint 15 pálya lesz, persze az egyedi küldetések száma végtelen. Itt is megjelennek rejtett RPG elemek, melyek főleg csapatunk egyedi kialakításában játszik szerepet. A végleges változat még kicsit odébb van, de ha minden jól megy, karácsony körül megérkezik a játszható változata.

Driver 3 @ GC

2003.08.22 17:08

YESSSSSS... EGY ÚJABB VÁÁÁÁ :D Elzárt falak mögött megszemlélhettük a Driver 3 aktuális, legújabb és egyetlen - sajnos csak animációs - változatát. Szerencsére ez játék közbeni részeket is mutatott. Mit is mondhatnék... Egyszerűen félelmetes. Na nem is annyira maguk az autók, hanem inkább a város kidolgozottsága, nem is beszélve a felettébb hangulatos játékmenetről. Még eléggé titkolóznak, így túl sokat nem lehetett megtudni, de az már most tuti, hogy méltó folytatása lesz az előző résznek.

SW: KotOR jövőre?

2003.08.22 14:37

Egyes források szerint az eleddig biztosnak hitt őszi megjelenési dátuma meginogni látszik a Star Wars: Knights of the Old Republic című "Lukasarc" játéknak. Ugyanis állítólag eltolják a megjelenését egészen decemberig, sőt, az is lehet, hogy jövő év elejéig fajul a dolog... Hát reménykedjünk benne, hogy ez nem így lesz... :(

[MOVIE] SW JK: Jedi Academy

2003.08.22 14:32

Megérkezett egy újabb videó a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy-ből is. Nagyon sokan gondolom azt fogják mondani, minek ide megint movie, hisz a tervek szerint hamarosan érkezik a boltokba a teljes változat... Én személy szerint még a tegnapi Alone in the Dark-os hírünk bűvöletében vagyok, de ezt sem hagyhatja ki senki: klikk ide!

XIII Album!

2003.08.22 11:16

Az Ubi Soft bejelentette, hogy a Future Primitive Sound-dal karöltve szeptemberben forgalomba hozza a XIII zenéjét tartalmazó albumot. "Valami olyasmit akartunk csinálni, ami különlegessé teszi ezt a játékot. Meg akartuk ragadni a lényegét, s ehhez a nosztalgikus dallamokat megkevertük a mai modern ütemekkel." Már hivatalos oldala is van a cuccnak, ahol akár elő is rendelheted, sőt minden számba bele is hallgathatsz!

[MOVIE] Ultima X Odyssey

2003.08.22 11:10

Ahogy ígérték, megérkezett a két és fél perces trailer az Unreal engine által meghajtott akcióra összpontosító, Ultima X Odyssey-ból. Bár nem vagyok egy RPG rajongó, de a muzsikája tetszik :) Boncsad Tőccsed!

LO-MAC késés meg a demó

2003.08.22 10:59

A Blues News értesülései szerint tovább csúszik a Lock On: Modern Air Combat című harci repülős játék. Eddig úgy volt, hogy valamikor nyáron jön, most pedig - meg nem erősített infók szerint - karácsonykor. Rebesgetnek egy demót a jövő hétre, ha kijön, az biztos nem a végleges változatot fogja tükrözni. Ahogy a vak is mondaná: Majd meglátjuk!

C&C Generals honlap

2003.08.22 10:49

Megnyílt a népszerű stratégiai játék új honlapja, melyen a hamarosan megjelenő kiegészítőlemezről, a Zero Hour-ról is találhattok infókat, videókat, képeket, sőt, még egy számlálót is! Klikk!

KÉPEK @ GC #1

2003.08.22 10:24

Megérkezett az első adag kép az idei Games Convention játékkiállításról ZeroCool jóvoltából:

Képvihar

2003.08.22 07:30

Csak úgy süvít, de most akkor is háttérbe szorul :) Megpróbálunk mindent összesűríteni, hisz tegnap is annyi hír volt, hogy nem fért ki a főoldalra ;) De mikor épp nincs semmi új, érdemes átböngészni a kedvenceidet!

 • Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII (Infó)
 • FIFA Soccer 2004
 • Gangland (Infó)
 • Horizons: Empire of Istaria (Infó)
 • Lineage II (Infó)
 • MoH: Allied Assault Breakthrough
 • Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark
 • No Man's Land Multiplayer (Infó)
 • Patrician III & Pirate Hunter
 • Prince of Persia: Sands of Time (Infó)
 • Republic The Revolution (Infó)
 • SimCity 4: Rush Hour (Infó)
 • S.T.A.L.K.E.R. (Infó)
 • Warlords IV: Heroes of Etheria (Infó)
 • Wish (Infó) Update:
 • Ultima X: Odyssey

 • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)