Hirdetés

Hírek

Küzdenek a kicsik

2004.02.23 09:13

A Yahoo oldalán arról tájékoztatnak minket, hogy bizony igen nehéz a kis kiadók sorsa. Az anyabázisok fenntartását fizetniük kell, a játékok egyre csak drágulnak, és egyre csak kevesebben veszik meg őket. Amíg a kicsik kiadnak, készítenek egy remekbe szabott anyagot, addig korántsem biztos, hogy egy nagy cég által 2x rosszabb alkotást nem többen vesznek meg, sőt. Így hát most egymással vetélkednek az Acclaim és az Interplayhez hasonló "kicsik". Reméljük egyikük sem tűnik el a porondról egyhamar...

Top 10 leggagyibb demó

2004.02.23 09:03

A HomeLan Fed csapata összeállított egy listát, amelyen azoknak a játékoknak a címeit olvashatjuk, melyekből demók jöttek ki az utóbbi időben. De nem akármilyen demók, ugyanis ezek egy top 10-es lista formájában jelennek meg, a lehető legrosszabb neveket felsorakoztatva amit ember csak kitalálhat... :D 10. Michael Jackson's Neverland 9. The Howard Dean Express 8. Win Donald Trump's Hair 7. Pig Throwing 2004 6. Jessica Simpson On Politics 5. You Got Served Game 4. (Insert Paris Hilton Game joke here) 3. Sports Agent Game 2. Racing Earthworms 1. Sex and the Sim City

'Reggelt...

2004.02.23 09:00

Üdvözlök minden embert a világon mindenki által elismertnek tekintett legrosszabb napján a hétnek. Amikor reggel kinyílnak a szemeink már csapás ér minket ilyenkor, de aki velünk marad talán felvidulhat egy-egy számára érdekesnek tartott hír láttán :).

Az anyós bontogatja a vejétől kapott karácsonyi ajándékot, majd döbbenten mondja: - De hisz ez vattával van tele! Mire a veje: - Anyuka, hát maga kért fülbevalót karácsonyra!

[FuN] XP baki...

2004.02.22 21:51

Neton, kedves olvasónk is felfedett egy fátlyat, ő viszont egy negatív irányú dologgal kapcsolatosan. Mégpedig a szerelmetes Windows XP egyik bakijáról. Alant az instrukciók: 1. Nyissd meg egy mappát. 2. Nyomd meg az F4-et. 3. Most nyomd meg az F5-öt. 4. Most pedig kattints egy fehér részre a mappában. 5. Figyeld meg a gyönyörű címsort!

Medal of Honor: War Chest

2004.02.22 21:45

Noha korábban már volt szó a dologról, mint önálló darab -link-, de Balogh György most lehúzza a végső fátlyat minden titokról: "Szeretném felhívni figyelmeteket a Electronic Arts egy újdonságára a Medal of Honor: War Chestre. Ez nem egy új játék, hanem a Medal of Honor Allied Assault alapjátéka, valamint a két kiegészítő lemezei, a MOHAA: Spearhead és a MOHAA: Breakthrough egy személyében. Exkluzív tartalom a CD-n: - A készülőfélben lévő új MOH rész, a Medal of Honor Pacific Assault hivatalos zenéi. - Három terjedelmes leírás minden egyes küldetéshez. - Exkluzív interjúk II. világháborút megjárt veteránokkal. Az EA Games német divíziója nyilvánosságra hozta az egybecsomagolt játékszéria német verziójának megjelenési dátumát, mely jelen pillanatban 2004. március 19. Bővebb infot megtaláltok a mohaa.hu oldalon, illetve a hivataloson."

RE film honlap

2004.02.22 21:40

Serphentiot keresett meg minket egy érdekes hírmorzsával. Át is adnám neki a szót megköszönve áldásos hírküldő tevékenységét: "Az új Resident Evil film (Apocalypse) honlapja már működik, és már találhatunk rajta pár képet és egy kis bemutatót a filmről. Túl sokat még nem árulnak el nekünk, de a képek alapján az már biztos, hogy Resident Evil 1. és 3. játékából már megismert Jill most az egyik föhös lesz a filmben! A weblaphoz erre tessék..."

Doom III rajongói oldal

2004.02.22 21:37

Kovpeter hívta fel a figyelmünket, hogy a Doom III World rajongói oldal személyében a magyar FPS kedvelők egy anyaggal emberesen megtömött, igényes oldalt találnak. A ma este elindult oldal csapatának sok sikert kívánunk! Itt érhetitek el az említett honlapot.

[PATCH] Galactic Civilizations

2004.02.22 20:37

A címben említett Galactic Civilizations honlapja - mely teljesen hivatalos kezek alatt áll - írja azt, hogy hétfőn megérkezik a logikusan verziószáma (1.2) szerint második javításnak tekintett patch. A cuccosra hivatalos leírásával együtt tehát már nem is olyan sokára rátehetitek tappancsotok.

UT 2004 demó Benchmark

2004.02.22 15:58

A HardwareOC csapata előrehaladva a benchmark programok fejlesztésében a kor FPS rajongóinak szívét tölti fel melegséggel, amikor is a lelkes olvasók megpillantják újdonsült gyártmányukat, az UT 2004 demó benchmarkot. Leírnom, hogy mit hogyan tehetünk meg teljesen felesleges lenne, hiszen erre ők már kielégítő ódákat zengtek, egész pontosan eme helyen. Az imént kapott linken pedig mindent megtaláltok, amire csak kíváncsiak lehettek...

Új NWN kiegészítő

2004.02.22 15:53

A Bioware szakértő emberkéi olyan oldalt indítottak honlapjukon belül, mely azt a tényt hivatott illusztrálni, hogy készül egy új kiegészítő lemez a Neverwinter Nights-hoz. A nagy sikereket megélt alap verzió után a Hordes of the Underdark következett, mint hiányosságokat bővítő egység, majdan most az újabb toldó-foldó eszköz áll csatasorba. A részemről inkább laikusként adatokat firtató személyként azt hiszem nem kell, hogy ecseteljem mi lesz a tejben, így inkább csak azt kérem tőletek, látogassatok el ide!

[MoD] GTA: Vice City

2004.02.22 12:51

OsOnO a következő levelet juttatta el hozzánk: "Megjelent egy Ultimate Vice City kiegészítés a GTA-hoz. A következő dolgokat tartalmazza: - Új térképeket mellékel Vice City-be - Új skineket ad a játékhoz - Az ÖSSZES autót, motort, helikoptert lecseréli modern és dögös járművekre A mod mindössze 167 MB. Letölthetitek a GTA Online-ról. Közvetlenül pedig innen. Jó szórakozást kívánunk!"

[FuN] Kínai kaja

2004.02.22 10:57

Ryan barátunk küldött a SPYNEWS-ra nekünk egy kis szórakoztató anyagot, vagyis annak a linkjét. Ebben megtudhatjuk, hogy miből is készül a kínai kaja, amit az étteremben rendelünk, esetleg kis dobozkában hoznak nekünk házhoz :D KLIKK!!!

Képvihar dísznövényként

2004.02.22 10:54

A mostanság leszüretelt termést alant bárki kiszemezheti, de csak is esőkabátban, mert már kezd csöpögni...

 • BREED
 • Hitman: Contracts
 • Unreal Tournament 2004
 • Soldiers: Heroes of World War II
 • Star Wars: Republic Commando
 • Pirates of the Burning Sea

 • Sword of Dracula

  2004.02.22 10:45

  Hoppá. Nekem úgy tűnik, hogy mostanság egyre nagyobb divat könyvekből játékokat, játékokból filmeket, vagy éppen a hármat egymásba mixelve egyikből a másikat csinálni. Ezúttal a Sword of Dracula könyv mivoltából PC-s alkotás készülget. A Newsamara.com oldal ad arról tudomást, hogy egy FPS készül a Critical Mass Interactive gondozásában az imént említett könyvből. A vezetőnk ellentétben a könyvvel -ahol nincs- Veronica “Ronnie” Van Helsing lesz. Ez csak egy, a sok érdekesség közül, amit belepaszíroznak majd az alkotásba.

  [PATCH] OMF: Battlegrounds

  2004.02.22 10:42

  A Diversions Entertainment olyan remek szokást folytatott, amely beállítható a bug-ellenes hadjárat listájának névsorába. Nevezetesen előállt a One Must Fall: Battlegrounds című 3D-s akció játékukhoz egy patchel, mely 2151-es verziószámot visel. Az érdekesség negatív irányban az, hogy semmi információ sincs arról, miket javít, illetve módosít a készítmény. Beszerzéséért erre forduljatok!

  'Napot...

  2004.02.22 10:38

  Ne károgjunk azon, hogy tegnap milyen szép idő volt, most meg felhős és nem süt a Nap, mert a végén még ránkszakad az égi áldás. De aki frontérzékeny bizonyára érzi, hogy valamit jelez... valamint jelez az aszisztens :) Na nem, most nem adunk senkinek sem 11-est :) A mai viccünket mazur koma szállította:

  A világ leghíresebb sörgyár-tulajdonosai egy sörkonferencia után beülnek a helyi kocsmába egy sörre. A Budweiser igazgató természetesen egy korsó Budweisert rendel. A Miller fonök egy Millert rendel, a Heineken igazgató egy korsó Heinekent kér. Végül a Guiness tulajdonosa Arthur Guiness kér egy teát. A többiek megrökönyödtek, mert ez mégiscsak presztízskérdés. Így azonnal nekiszegezték a kérdést: -Miért? Hogy-hogy maga nem Guinesst iszik? Arthur Guiness kortyolt egyet a teájából, majd igy szólt: -Hát, gondoltam hogy ha maguk nem isznak sört, akkor szolidaritásból én sem fogok.

  [MOVIE] Advent Rising

  2004.02.21 20:22

  A Majesco egy két és fél perces film keretein belül megmutatja nekünk, milyen is lesz az Advent Rising. Típusát tekintve egy pörgős akció/kaland játék, melyben kívülről látjuk karakterünket, de mindezt most mozgásban is megtekinthetjük. Az 53,1 megás csomagot innen tölthetitek le. Ne féljetek, biztosan nem csúnya a movie, hiszen a gamát az Unreal Warfare motor hajtja.

  [PATCH] Universal Combat Demo

  2004.02.21 16:14

  A 3000 AD nagy-nagy bocsánatkérések közepette nyújtotta át az Universal Combat demójának javítását. A kiadott verzióból ugyanis kimaradt 2 bmp fájl, ami elég csúnya hibát okozott már rögtön az első pályán. Akinek még van kedve kipróbálni, vagy már kipróbálta és ad neki még egy esélyt, az innen szedje le a patch-et, csupán 600 kb.

  CMRR 4 demó kedden!

  2004.02.21 09:22

  A közönség már hitét vesztette a Colin McRae Rally sorozatban, mikor a Codemasters azzal próbálkozik, hogy visszalopja magát a szimulátor rajongók szívébe. Valljuk be, a 3-ik rész tényleg nem hozta az elvárt követeléseknek megfelelő színvonalat. Ezen most igyekszik javítani a Codemasters gárdája. Kedden, február 24-én pedig megléthatjuk, hogy mit sikerült, legalábbis egy részét. Az április elején teljes formájában érkező rali-szimulátor demója ugyanis jövőhét második napján bárki kezében ott csücsülhet majd. Vagyis inkább a gépén :) Minderről a Blackhole Motorsports adott tudomást. Kiderült még az is, hogy a negyedik rész kipróbálható verziójában egy Citroen Xsara WRC-vel nyomhatjuk padlóig a gázt az USA-ban, Japánban és a Finn-tóvidék mellett lévő rali "létesítményben". Utóbbira külön kíváncsi leszek hogyan sikerült megoldani a "fás" dolgot, valamint a fél méterenként változó árnyék-napsütés ügyet!

  [MOVIE] VtM: Bloodlines

  2004.02.21 09:16

  Az IGN csapata miközben írosgatott a VtM: Bloodlines-ról belepakolgatott az anyagba pár képet, sőt még egy rövidke videót is a játékkal kapcsolatban. Ebből nem derül ki sajnos túl sok, de vannak ám képek is, melyek szintén prezentálják mit tud a játék. Aki ezek láttán kedvet kapott az RPG műfajba sorolható darabhoz, annak már csak ki kell várnia, hogy megérkezzen :)

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)