Hirdetés

20 év után sikerült kijavítani a Silent Hill 2 egyik bugját

|

A probléma gyakorlatilag teljesen meggátolta, hogy modern PC-ken futtatni lehessen a játékot.

Hirdetés

A Silent Hill még mindig az egyik legnépszerűbb horrorjáték franchise, így nem is meglepő, hogy az eredetileg 2001 szeptemberében megjelent Silent Hill 2 modok fejlesztésével is rendszeresen foglalkoznak lelkes csapatok.

Silent Hill 2 Enhanced Edition modon dolgozó stáb pedig olyan jó munkát végez, hogy sikerült megoldást találniuk egy problémára, ami miatt a többmagos processzorokon játszhatatlanná vált az alkotás.

Hirdetés

A bug a modern gépeken furcsa jelenséget okozott, és minden esetben elkezdett szaggatni a hang, majd nem sokkal később teljesen összeomlott a játék. A hibát orvosolta a csapat, és az Enhanced Edition legutóbbi frissítésének köszönhetően már sokkal élvezetesebb a Silent Hill 2.

Az alábbi videóban a Town of Silent Hill tagjai részletesen beszélnek a frissítésről és az újításokról. A mod az alkotás hivatalos honlapján keresztül érhető el, de futtatásához szükséges az eredeti Silent Hill 2 megléte.

A Silent Hill franchise egyébként több pletyka és egy új teaser alapján hamarosan folytatást kaphat, de több modder csapat is dolgozik különféle projekteken, az egyik például egy Unreal Engine 5-ös remake-en.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)