Hirdetés

20 éves a Diablo 2, a Blizzard változatos módokat kínál az ünneplésre

|

Bizony, már 20 év telt el a Blizzard North legendás játékának megjelenése óta.

Hirdetés

Napra pontosan 20 évvel ezelőtt, 2000. június 29-én jelent meg a Diablo 2 - legalábbis Észak-Amerikában, nálunk még egy napot kellett várni rá. A kerek évfordulóról pedig természetesen a Blizzard illetékesei sem feledkeztek el: a hivatalos Diablo blogon gyűjtöttek össze pár megoldást arra, hogyan is varázsoljanak ünnepi hangulatot a Diablo 2-rajongók a mai napon.

Hirdetés

Első javaslatként rögvest egy vicces animációs videót dobtak be, ez a Baal Runz 101, amit a Carbot Studios csapatának köszönhetünk. Linkeltek egy Diablo 2 retrospektív anyagot is, amelyben Blizzard dolgozók mesélnek arról, milyen volt fejleszteni és kipróbálni anno a játékot. A speed run műfaj kedvelői számára érdekes lehet még MrLlamaSC felpörgetett játékmenete, illetve nem szabad elfeledkezni a Lord of Terror szoborról sem, amit 140 dollárért (nagyjából 45 ezer forintért) vehettek meg - értelemszerűen erre még rájön a postaköltség is. Végezetül a Diablo 3 aktív játékosai számára lesz remek hír az, hogy egészen június 29-ig mindenki kap egy ajándék Prime Evil Winget, aki belép a játékba.

Szintén ma ünnepli 20. születésnapját egyébként a dreamcastes Jet Set Radio, valamint az leső Icewind Dale is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)