Hirdetés

2020 van, és az Atari kiad egy minikonzolt, amin csak a Pong fut

|

A Mini Pong Jr. megvásárlásával akár utazás közben is élvezhetjük az Atari klasszikusát.

Hirdetés

1972-ben debütált a pofonegyszerű, ám mégis szórakoztató játékmenettel rendelkező Pong, ami óriási szerepet játszott a videojátékipar fejlődésében, illetve a popkultúrára tett hatása sem elhanyagolható. Az Atari nemrég összeállt a UNIS és az Arcade1Up csapatával, hogy más cégekhez hasonlóan elhozzon nekünk egy minikonzolt, amivel nosztalgiázhatunk egy kicsit.

Ez a Mini Pong Jr., ami gyakorlatilag a játék egy új, hordozható változata. Alacsony súlyának és kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén magunkkal vihetjük a kütyüt szinte bárhova, és lejátszhatunk jó néhány meccset egy pajtásunkkal. Persze akkor sincs probléma, ha esetleg egyedül utaznánk, ugyanis a gép tartalmaz egyjátékos módot is, így egy 10 nehézségi fokozattal rendelkező MI-vel is összecsaphatunk.

Hirdetés

A hordozható masina egyébként LCD kijelzőt és feltölthetős lítium-akkumulátort kapott, emellett pedig található rajta egy USB port is. A jelenlegi tervek szerint valamikor az ünnepi szezonban érkezik meg, de pontos megjelenési dátumról egyelőre nem érkezett információ.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)