Hirdetés

30 év után tér vissza a Turrican, csak nem tudjuk, hogyan

|

A klasszikus, 1990-es Turrican akciójáték modern rendszereken tér vissza a 30. születésnapja alkalmából.

Hirdetés

Ahogy közeleg a gamescom 2020 nyitóceremóniája, annál izgalmasabbnak ígérkezik. Most a Strictly Limited Games jelentkezett egy váratlan meglepetéssel: a srácok visszahozzák a Factor 5 klasszikus akciójátékát, a Turricant annak 30. születésnapja alkalmából. Azt mondjuk nem tudjuk, hogy egy sima port, egy remaster, egy remake vagy egy folytatás érkezik-e.

Hirdetés

Az biztos, hogy akármi is lesz ez, azt a gamescom nyitópaneljén fogják bemutatni még ma este, és az előrendelés lehetősége is nyitott lesz közvetlen a nagy leleplezés után.

A gamescom 2020 megnyitója ma este, 20:00-kor lesz esedékes. Minden fontos infót azonnal posztolunk majd a GSO-ra, de érdemes lesz figyelemmel követni az élő közvetítést is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)