Hirdetés

A Bethesda váratlanul feltámasztotta egy eltemetett többjátékos lövöldéjét

|

A 2000-es évek egyik első ingyenesen játszható lövöldéje hivatalos szerverekkel tért vissza. Mától mindenki újra letöltheti és pörgetheti.

Hirdetés

Az Úr 2022. évében az ember hozzászokott, hogy amikor a kiadók egy játék szervereiről adnak ki híreket, azok általában tartalmazzák a "leállás" szót. Ezért is vagyunk annyira meglepődve, hogy a Bethesda ennek szöges ellentétjét szállította.

A fejlesztők ugyanis gondoltak egyet, és visszahúzták az életbe a Wolfenstein: Enemy Territory-t. Mától hivatalos, dedikált szervereken pörgethetjük a 2003-ban megjelent Return to Castle Wolfenstein spin-offot.

Hirdetés

A Wolfenstein: Enemy Territory azok közé az FPS-ek közé tartozik, aminek van egy apró, de szenvedélyes rajongótábora. A srácok puszta lelkesedésből eddig is életben tartották a játékot privát szervereken és modokon keresztül, így az valójában nem volt játszhatatlan az elmúlt 19 évben. Ettől függetlenül a Bethesda fontosnak érezte, hogy hivatalos, vanilla szabályokkal működő szervereket is indítson a nosztalgia érdekében.

Ami minket illet, a hozzánk legközelebb eső Enemy Territory szerver Hollandiában pittyeg, így jó eséllyel egy vállalható élményt kapnak majd azok, akik letöltik a hivatalos verziót. A játék egyébként ingyen beszerezhető és játszható a Steamen keresztül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)