Hirdetés

A Brutal Wolfenstein: ÜBER HERO Edition nevéhez méltó módon emeli magasabbra a klasszikus élményt

|

Klasszikus hangulat, új kalandok, új fegyverek, a Wolfenstein széria szerelmeseinek kötelező!

Hirdetés

Egy WitheredPoppiMk-4 nevű modder már jóideje pátyolgatja Wolfenstein projektjét. A Brutal Wolfenstein: ÜBER HERO Edition rengeteg újdonságot csempészett a korszakalkotó FPS-be, és még nincs vége a tartalomáradatnak.

Az alkotó most adta ki a legújabb, 0.5-ös verziót, ami ismét újdonságokat hozott a nácik ellen harcoló akcióhősöknek. A játékosok több új pályát is kaptak egy rakat új fegyver és új ellenfelek mellett. Akinek nincs kedve a frissítési jegyzéket olvasgatni az lessen rá az új trailerre, ami mutat ezt-azt az újdonságokból.

Hirdetés

Íme a hangulatkeltő videó:

Ugyan ez a fenti anyagon nem látszik, de WitheredPoppiMk-4 rengeteg hibát irtott ki, és számtalan kisebb módosítást végzett az eredeti modon a teljesebb játékélmény kedvéért.

Aki szereti a Wolfensteint és újra elővenné a nagy öreget, annak mindenképpen javasoljuk, hogy telepítse fel a csomagot, amit ezen a linken megtalál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)