Hirdetés

A Commodore 64 klasszikusai is átkerülhetnek Nintendo Switchre

|

Egy rövidke, de egyértelmű üzenetet kaptunk a retro játékok mestereitől.

Hirdetés

A Nintendo Switch egy hihetetlenül népszerű konzol, aminek rajongótábora nagy örömmel pörgetné újra a régi idők klasszikusait. Az N64-es címek tömegei mellett néha felmerültek a Commodore 64 csillagai is, így előjött a kérdés, hogy lehetséges-e azokat átültetni a konzolra.

A Thalamus Digital már tudni véli a választ. A retro címekkel foglalkozó indie fejlesztő egy sokatmondó tweetet intézett a Switch-tulajdonosok felé.

Hirdetés

Az üzenetben csak annyi szerepelt, hogy látják az igényt, és van mit bejelenteniük 2022-ben. Ezen nincs mit agyalni, de azt hogy milyen formában fogják elhozni a commodoreos kedvenceinket, azt már nem kötötték az orrunkra.

A részletes infókkal meg kell várnunk a jövő évet, de azt jó tudni, hogy a munka már megkezdődött.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)