Hirdetés

A Diablo 2 Resurrected lehet a Blizzard következő játéka

|

Sajtóértesülések szerint már készül a felújított Diablo 2, ráadásul a megjelenés sincs messze.

Hirdetés

Egy francia oldal, az Actugaming szellőztette meg a hírt, miszerint nem akarja az Activision Blizzard, hogy egy újabb évet húzzunk ki Diablo megjelenés nélkül. A negyedik számozott rész érkezése még odébb van, és ha el is készülne idén a Diablo Immortal, akkor sem lenne alkalmas a mobilos mellékszál bejelentésén megrökönyödött rajongói kemény mag igényeinek kiszolgálására.

Hirdetés

Az említett oldal megbízhatónak mondott forrásokra támaszkodva nem kevesebbet állít, minthogy az Activision egyik belsős stúdiója, a Vicarious Visions már javában kalapálja a Diablo 2 remastert Diablo 2 Resurrected címmel, amely a tervek szerint még idén napvilágot lát. A népi bölcsesség szerint messziről jött ember azt mond, amit akar, ám az Actugaming kapcsán érdemes megjegyezni, hogy a múltban a Diablo 4-ről, az Overwatch 2-ről és a World of Warcraft: Shadowlandsről is hírt adott a hivatalos bejelentést megelőzően.

Ti örülnétek egy Diablo 2 remasternek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)