Hirdetés

A Doomba oltott San Andreas csodásan figurázza ki a Rockstar borzasztó esőjét

|

Ilyen lehetett volna a Rockstar klasszikusa, ha még korábban jelenik meg, ráadásul FPS-ként.

Hirdetés

Csúnyán elbánt három klasszikus GTA-résszel is a Rockstar Games és a Grove Street Games, ugyanis a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition közel sem hozta az elvárt minőséget, pedig bizonyos téren tényleg sokat javult a csomagban lévő játékok látványvilága.

Valakit még így is megihletett a San Andreas remasterelt változata, aminek egyik kifogásolt eleme nem is mutatna olyan borzasztóan, ha a '90-es években találkoztunk volna vele.

Hirdetés

Egy Low Poly Depression néven tevékenykedő Twitter-felhasználó tulajdonképpen Doomot csinált a San Andreas új verziójából, ami nem is tűnik rossznak, még úgy sem, hogy csak egy GIF-en láthatjuk az alkotást. Az nem tiszta, hogy valóban egy modról van-e szó, vagy csak egy egyszeri alkotásról, de a Cluckin Bell étterem csodásan passzol a retro környezetbe, még akkor is, ha inkább a Duke Nukem 3D-ben láthattunk ilyen épületeket, nem a Doomban.

A legviccessebb az egészben talán az, hogy Low Poly Depression magyarázata nélkül, szimplán a kövér, sok mindent kitakaró esőcseppeket látva is könnyen kitalálhatjuk, hogy a Definitive Edition lett újraalkotva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A remasterelt változatok megjelenésekor nagyon bugyuta esővel találkozhattunk a régi-új San Andreasban is, ami szerencsére már javítva lett.

Sanszos, hogy egy darabig még biztosan nem mossa le magáról ezt az esős dolgot a Rockstar.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)