Hirdetés

A Driver sorozat atyja szerint nem is volt nehéz a garázsban lavírozás

|

Ő 25 másodperc alatt képes volt teljesíteni a Driver legnehezebb kihívását, de ma már nem tudná megcsinálni.

Hirdetés

Nem lennénk bánatosak, ha feltámadna a Driver sorozat, máig kellemes emlékeket őrzünk vele kapcsolatban (még úgy is, hogy a legtöbb része nem lett valami jó). Főleg az első játékot szerettük, ami egyebek mellett a meglepően nehéz tutorial miatt maradt emlékezetes.

Martin Edmondson, a sorozat kitalálója a PC Gamernek elmondta, ehhez az ihletet az 1978-as Gengszterek sofőrje című film egyik jelenete adta, amiben a sofőr egy narancssárga Mercedesben bizonyítja rátermettségét szlalomozással, kézifékezéssel, tolatásból megfordulással.

Hirdetés

Hozzátette, mivel ő a játékbeli tutorialt 25 másodperc alatt teljesítette, úgy gondolta, a rendelkezésre álló 60 másodperc igen nagylelkű. Azt is megjegyezte, hogy ha ma újra megpróbálná, még ennyi idő alatt sem sikerülne neki.

Megtudtuk továbbá, hogy a Driver 2 azért nem jelent meg PC-re, mert annyi különböző video- és hangkártyára kellett volna optimalizálni, hogy inkább bele sem vágtak, maradtak a PlayStationnél. A döntésben közrejátszott, hogy a versenyjátékok nem voltak túl népszerűek számítógépeken, és hogy maga Edmondson is inkább PlayStationön játszott, bár ennek minimális szerepe volt a döntésben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A sorozat legfrissebb része a 10 éve megjelent Driver: San Francisco, illetve állítólag a Watch Dogs is ennek folytatása lett volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)