Hirdetés

A legendás Re-Volt és még hét másik klasszikus került fel a GOG-ra

|

Régi kedvenceinket vehetjük elő újra a GOG-nak hála.

Hirdetés

Valószínűleg sokatoknak nem kell külön bemutatni az 1999-es Re-Volt, ami anno első körben PC-re, Nintendo 64-re és PS1-re jelent meg, később pedig Dreamcastre is megérkezett. Nyilván egy több mint 20 éves videojátékot manapság már nem olyan könnyű beszerezni, itt siet azonban segítségünkre a GOG.com.

A GOG-on ugyanis most nyolc újabb klasszikus játék vált megvásárolhatóvá, köztük a Re-Volt is, ami most akciósan 5,39 euróba kerül.

Hirdetés

A Re-Volton kívül Legend of the Sword, a The Final Battle, a BlowOut, a Bombuzal, a Tunnel B1, a Battles of Destiny és a Deadly Dozen Reloaded is elérhető már a GOG-on, közülük a legtöbb ráadásul kisebb-nagyobb akciókat is kapott. 

Tényleg érdemes alaposan átböngészni a katalógust, ha valamiféle retró csemegére vágytok, illetve a közelgő Star Wars nap kapcsán tematikus kedvezmények közül is lehet válogatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)