Hirdetés

A legjobb PS2 emulátor végre jól is néz ki

|

A PCSX2 a legcélszerűbb választás, ha valaki futni akar egy kört az elmúlt korok legjobbjaival, és most már nem csak a funkcionalitása kielégítő, hanem a kezelőfelülete is.

Hirdetés

Bár néhány játékot modern PlayStation konzolokon is játszhatunk, messze nem mindent, így a PCSX2 fejlesztőinek extra hálásak vagyunk. Az emulátor segítségével a PS2-es játékok már "több mint 92 százaléka futtatható", és tényleg ez az igazán fontos, de azért jó, ha egy program kezelőfelülete is felhasználóbarát.

A DuckStation felületének fejlesztője most áthozta megoldását a PCSX2-be is.

Hirdetés

Ha letöltjük egy adott PS2-es klasszikus borítóját (mondjuk a Cover Project oldaláról), és átnevezzük azt az .iso fájllal megegyező névre, akkor a PCSX2 be tudja azt tölteni. Miután a program társította a borítót a játékhoz, kapunk egy ilyen szép rácsnézetet a gyűjteményünk darabjaival.

Az új frissítés egyébként az új felület mellett a DualShock 4 és 5 natív támogatását hozta magával  játékspecifikus beállítások, és pár extra apróság mellett.

A legújabb változatot itt tudjátok letölteni Windows, Linux és Mac gépekre. Érdemes észben tartani, hogy egy fejlesztés alatt álló buildről van szó, így felmerülhetnek kisebb-nagyobb gondok. Mentsétek az állásaitokat, amilyen gyakran csak indokoltnak tartjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)