Hirdetés

A NES-hez tervben volt egy kiegészítő, ami kötött pulcsit készít

|

A leghülyébb gamer kiegészítők meglehetősen erős versenyében gond nélkül bezsebelné az első helyet a Nintendo Knitting Machine.

Hirdetés

Bár a legtöbb maradandó játékhoz nem kellett más az azt futtató gépen kívül, mint egy kontroller, esetleg egér és billentyűzet, a hardvergyártó cégek időről időre mégis előálltak olyan dolgokkal, melyekkel fokozhatják az élményt.

A jelenleg is zajló Game Pass Online Fesztivál vasárnapi adásában, a Checkpoint podcast különkiadásának keretében a magyar videojátékújságírás veteránjai összeszedtek jó néhány hajmeresztő gamer kiegészítőt, ezek közül az egyik legdurvább a Nintendo kötőgépe, amit titokban igazából most is nagyon szeretnénk megkapni.

Hirdetés

Howard Phillips 1981 és 1991 között dolgozott a Nintendónak, ebben az időszakban élte virágkorát a cég két elképesztő sikerre szert tett otthoni konzolja, a NES és a SNES. Amellett, hogy a két rendszerre tagadhatatlanul legendás játékok jelentek meg, arról is híresek voltak, hogy a játéktörténelem néhány leghülyébb kiegészítője is ezekhez készült.

A Nintendo Knitting Machine pontosan azt tudja, amire a neve utal: ruhát köt. Noha meg sohasem jelent, a megosztott brossúra alapján legalább egy prototípus biztosan létezett az eszközből:

Az eszköz leírása szerint a Nintendo a NES-t használó lányokat célozta meg a készülékkel, akik ennek hála "nem egy vagy kettő, hanem rengeteg egyedi dizájnú pulóvert" köthettek volna. Valószínűleg kevesen vannak, akik most felsóhajtanak bánatukban, hogy bárcsak lett volna egy ilyen eszközük. Aki mégis, annak ideje lobbizni a japán játékgyártónál, hiszen a Nintendo Switch erejének hála most sokkal több egyedi kötött pulcsi készülhetne el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)