Hirdetés

A Plex is saját játékstreaming szolgáltatást indított, de meglepődnénk, ha sikerre vinné

|

Az "otthoni streamingplatform" belevágott egy új projektbe, aminek további fejlődése a közösség érdeklődésén múlik.

Hirdetés

A Plex egy otthoni streaming hálózat kiépítéséhez használható szoftvercsomag, aminek segítségével a számítógépünkről küldhetünk át filmeket, sorozatokat vagy zenét többi készülékünkre. A szolgáltatást fejlesztő csapat most egy számukra új dologgal, játékstreameléssel próbálkozik.

A Plex Arcade a nevéhez hűen a régi árkád játékokat teszi könnyen élvezhetővé, már ha sikerül beregisztrálni, és elindítani a dolgot, mert az élmény azon része elég komoly szenvedéssel jár.

Hirdetés

Mindenek előtt szükségünk lesz egy Parsec fiókra, azzal be kell jelentkeznünk a Plexre, le kell töltenünk a Plex médiaszerver kliensét PC-re, és csak ezután kezdhetünk el játszani az eszközeinken. Ha túlestünk ezen a körön, akkor onnantól okostévén vagy okostelefonon is pörgethetjük az elérhető árkád klasszikusokat és a mókázáshoz használhatunk szinte bármilyen bluetooth kontrollert is. A szolgáltatás 3 dollárba kerül Plex Pass előfizetőknek és 5 dollárba a többieknek.

A Plex blogposztján olvasható, hogy a csapat gyakorlatilag ki akarja puhatolni az igényt. Ha a közösség ráharap, akkor tovább bővül majd a szolgáltatás, ha nem, akkor elsorvad, mint "egy kilapított goomba".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)