Hirdetés

A Purple War lehet az eddigi leghitelesebb Warcraft-klón

|

Fájóan nagy szükség van már egy olyan stratégiai játékra, ami képes megidézni a Blizzard klasszikusa, a Warcraft hangulatát.

Hirdetés

A Blizzard még manapság is előszeretettel foglalkozik a Warcraft univerzumával, de sokak nagy bánatára elsősorban a World of Warcraft élvezheti ezt a gondoskodást.

Habár 2020-ban a stúdió visszatért egy picit az RTS-es alapokhoz a Warcraft III botrányosra sikeredett remastere, a Warcraft III: Reforged miatt, nem igazán tett le értékelhető alkotást ebben a műfajban mostanában. Szerencsére azért akad olyan fejlesztőcsapat, amelyik a jelek szerint még tudja, mivel lehet lenyűgözni a klasszikus élmények után kutatókat.

Hirdetés

A Warlogics műhelyében készülő Purple War egy régimódi, online is játszható RTS, vagyis valós idejű stratégiai játék, ami alapjait és játékmenetét tekintve meglepően közel áll a Warcraft szériához. A játék egy Daivos nevű helyre kalauzol el minket, ahol emberek, elfek és orkok hosszú ideig békékben éltek egymás mellett, de aztán nyilván egymásnak estek, máskülönben aligha volna érdekes a dolog.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Purple Warban akár nyolc játékos is részt vehet egy meccsben, amely során már jól ismert feladatok várnak ránk. Gyűjtögetni és menedzselni kell a különböző nyersanyagokat, saját bázisokat építhetünk, és persze egy csomó katonát állíthatunk csatasorba. Pörgős összecsapásokra számíthatunk, viszont könnyű megtanulni az alapokat, és természetesen hasznosíthatjuk az RTS-ekben jól bevált taktikákat is ellenfeleink legyőzéséhez.

Érkezett egy friss trailer is, ami jól megmutatja, miről szól a Purple War.

A játéknak már aktív a Steam-oldala, ahol jelentkezhettek tesztelésre is. Sajnos konkrét megjelenési dátumról egyelőre nem érkezett hír.

Ti adtok egy esélyt a Warlogics alkotásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)