Hirdetés

A Quake sorozat 25. születésnapját ünnepli a Quake Champions új frissítése

|

Erre a nosztalgiavonatra ingyen adják a jegyeket.

Hirdetés

Július végén lesz az id Software titánjának 25. születésnapja. A Quake egész pontosan 1996. július 22-én jelent meg Amerikában, ezen jeles alkalom örömére pedig a Quake Champions fejlesztői összedobtak egy ünnepi csomagot.

A nagy öreg egyik legnépszerűbb pályája, a DM6: The Dark Zone a frissítés éke, ami mindenki számára ingyenesen elérhető, és egyébként az eredeti lövölde textúráival próbál hódítani.

Hirdetés

A retro pályán túl Tribolt, Super Nail Gun és Railgun skinek is bekerültek, melyek visszahozták a fegyverek Quake 1-es megfélőinek küllemét. A fegyverskinek és a pálya mellett 25th Anniversary lobogók is lesznek mindenhol, csak hogy senki ne felejthesse el az esemény lényegét.

A Quake Champions a Quake sorozat legutóbbi, ingyenesen játszható része, így mindenki letöltheti és kipróbálhatja azt. Ha nosztalgiázni támadt kedvetek, akkor nézzetek bele az újdonságokba.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)