Hirdetés

A SEGA több klasszikus játékát is rebootolhatja

|

Emellett készül egy titokzatos cím is náluk, ami az ígéretek szerint szuper lesz.

Hirdetés

Pár napja derült ki, hogy sok más kiadó mellett a Sega is csatlakozott az E3 2021 résztvevőihez, így biztosak lehetünk benne, hogy a vállalat készül pár meglepetéssel (a Yakuza-Sonic-Total War trióból tuti szerepelni fog legalább az egyik).

Noha ez a közeljövőbeli terveket nem feltétlenül érinti, azonban egy pénzügyi jelentésnek köszönhetően képet kaptunk arról, hogy a Sega mikkel készülhet hosszútávon. 

A legutóbbi pénzügyi év eredményeit a befektetői kapcsolatokkal foglalkozó SegaSammy honlapon tették közzé, a prezentáció pedig számos érdekes részletet tartalmaz. Az egyik dia például a vállalatnál lévő IP-k hasznosításával foglalkozik, megjegyezve, hogy mely szellemi tulajdonok aktívak és szunnyadnak, valamint azt is, hogy a Sega hogyan tervezi remasterelni, remake-elni vagy rebootolni a régi szériáit, hogy kamatoztathassa a nála lévő, globálisan elismert IP-ket.

Hirdetés

Olyan legendás címekről beszélünk, mint a Crazy Taxi, a Jet Set Radio, a NiGHTS, a Space Channel 5, a Panzer Dragoon, a Shinobi, a Virtua Fighter, az Altered Beast, a House of the Dead, a Streets of Rage, a Soul Hackers és a Rez.

A meglévő aktív sorozatok (mint a Sonic, a Total War, a Football Manager, a Yakuza vagy a Persona) bővítése és a régiek feltámasztása mellett a vállalat újakat is szeretne létrehozni.

A jelentés például említ egy ötéves tervet egy szuperjátékként emlegetett projekt kiadására, amellyel a 2026-os pénzügyi évre terveznek, valamint egy új FPS-t is egy európai stúdiótól, amely a spekulációk alapján a Creative Assembly lehet. Kíváncsian várjuk, hogy ezek után mit mutatnak az E3 során. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)