Hirdetés

A SEGA új retro konzolja egy mini árkádgép

|

A SEGA Astro City Mini 36 játékot kínál, köztük a Virtua Fighterrel, a Golden Axe-szal és az Altered Beasttel.

Hirdetés

Amilyen nagy hulláma volt, olyan hamar el is halt a retrokonzol-mozgalom, aztán majd ha a Nintendo végre piacra dob egy N64 minit, megint felélénkülhet az érdeklődés. Most azonban a SEGA mutatott be valami újat, mellyel egyelőre látszólag csak a japán piacot célozza.

Hirdetés

Az Astro City Mini döbbenetes csavarral az Astro City árkádgép mini változata, mely a hivatalos számok alapján 150 mm széles, 67mm hosszú és 30 mm magas (ez utóbbi kicsit sántít, valószínűleg lemaradt egy 0, de további tájékoztatásig most ezt kell elfogadnunk). 12800 yenbe, avagy mintegy 37 ezer forintba kerül, és 36 játékot telepítenek rá, melyek közül a következő tizet jelentették be: Virtua Fighter, Fantasy Zone, Golden Axe, Golden Axe: The Revenge of Death Adder, Alienstorm, Alien Syndrome, Columns II, Dark Edge, Puzzle & Action: Tant-R és Altered Beast.

Sajnos nemzetközi forgalmazásról egyelőre nem érkezett hír, de ha Japán felé jártok majd egyszer, markoljatok fel egyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)