Hirdetés

A Star Wars: Episode I Racer stáblistájára felkerült egy olyan fejlesztő neve, aki annyit tett, hogy nem hátráltatta a munkát

|

Tim Schafernek rengeteg legendás játékot köszönhetünk, de ezek között nincs ott a Star Wars versenyjáték -a neve mégis szerepel a stáblistában.

Hirdetés

Sokunk egyik kedvenc játéka volt a Star Wars: Episode I Racer, amivel a Baljós árnyakban látott versenyen vehettünk részt. Nem volt instant klasszikus, mégis kínált jó pár óra gondtalan száguldást a Star Wars univerzum helyszínein.

Azt, hogy mit keres benne Tim Schafer neve, csak most tudtuk meg pontosan. A Psychonauts atyja ugyanis felbukkan a stáblistáján, de egy percet sem dolgozott a projekten. A sztori pont olyan vicces, mint amennyire a neve felett látható "sosem próbálta aktívan szabotálni a projekt fejlesztését" feliratból gondolnátok.

Hirdetés

Schafer a több évtizedes titokra a Twitteren derített fényt, amikor egy rajongónak adott válaszában elmesélte a sztorit.

"A Podracer csapat mellettünk ült a LucasArtsnál. Egyszer csak úgy lógtunk az irodában, amikor megkérdeztem tőlük, hogy »milyen titulust fogtok adni nekem a stáblistában?«. A válasz az volt, hogy »hát miért adnánk neked bármit, nem is segítettél semmivel«. Azt mondtam erre, hogy »igaz, de ugyanakkor nem is tettem semmit, hogy ártsak nektek«. Úgy tűnik, hogy logikám kikezdhetetlen volt."

Azt hiszem minden '90-es években felnőtt játékrajongó nevében mondhatom, hogy köszönjük Tim, amiért... nem tettél semmit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)