Hirdetés

A Total Recall – Az emlékmás stáblistája egy Nintendo játékot ajánlott a figyelmünkbe

|

Két verzió létezett az 1990-es Total Recall videojátékból, a film stáblistája pedig a rosszabbra hívta fel a figyelmünket.

Hirdetés

Tegnap ünnepelte premierjének 30. évfordulóját Total Recall - Az emlékmás, ennek kapcsán pedig egyre több helyen bukkant fel a film stáblistájának egy különleges szegmense. A lepörgő lista vége felé ugyanis arra ösztönöznek bennünket az alkotók, hogy próbáljuk ki a film videojátékos adaptációját is.

Hirdetés

Ahogy az az alábbi képen is látszik, a stáblista három ajánlással él: egyrészt felhívja figyelmünket a CD-n és kazettán megvásárolható filmzenére, játékra buzdít az 1990-es Total Recall videojáték kapcsán, valamint megemlíti a film hivatalos regényváltozatát is, amelyet Piers Anthony írt, és az Avon Books adott ki.

A Total Recall videojáték egyébként egy akció-platormer, amelyet alapvetően az Ocean Software fejlesztett és adott ki, ez a verzió Commodore 64, Amiga, Amstrad CPC, és ZX Spectrum platformokra jelent meg. Létezik azonban egy másik, jelentősen eltérő változata is a játéknak, amit már a Nintendo Entertainment Systemre adott ki az Acclaim Entertainment - ezt az Interplay Entertainment fejlesztette. Utóbbit ajánlja nekünk a Total Recall - Az emlékmás stáblistája. 

Míg a C64/Amiga/ZX Spectrum kiadás egész jó értékeléseket is összeszedett akkoriban a szaksajtóban, a NES-es játékról ez már cseppet sem mondható el, sőt az Electronic Gaming Monthly egészen pontosan az ötödik helyet szántani neki minden idők 10 legrosszabb videojátékának toplistáján. Ti próbáltátok anno valamelyik változatot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)