Hirdetés

A World of Warcraft egyik legjobb kiegészítője is hamarosan visszatérhet

|

Egyre gyanúsabb, hogy WoW Classic mintájára jelenhet meg újból a Wrath of the Lich King is.

Hirdetés

Remek lépés volt a Blizzard részéről az, hogy 2019-ben újra piacra dobta az eredeti, kiegészítőktől mentes World of Warcraftot, hiszen óriási volt az érdeklődés a World of Warcraft Classic iránt. Tavaly aztán megérkezett az MMORPG első kiegészítőjének régi-új változata, a Burning Crusade Classic, ami szintén nagy népszerűségnek örvendett. Már ekkor gyanítani lehetett, hogy a Blizzard nem fogja beérni ennyivel, és úgy tűnik, hogy közben meg is kezdték a felkészülést a folytatásra.

Egy Chadwiko nevű redditező számolt be arról a közösségi oldalon, hogy a Blizzard állítólag már küldött valakinek egy kérdőívet, amellyel látszólag azt szeretné megtudni, mit szólnának az emberek, ha a Wrath of the Lich King is megkapná a maga újrakiadását. Közben pedig egy falconmick néven tevékenykedő felhasználó is megerősítette az értesülést további képekkel.

Hirdetés

A kérdések alapján egyebek mellett arra kíváncsi a csapat, hogy mennyire érdekli az embereket egy esetleges Wrath of the Lich King Classic, játszanának-e vele, vagy pörgették-e az eredeti kiegészítőt 2008 és 2010 között. A kérdőíven még azt is elárulhatják a szerencsés kiválasztottak, hogy mennyire van egyensúly a két oldal, vagyis az Alliance és a Horde között a saját szerverükön, illetve mekkora a valószínűsége annak, hogy játszanának a WoW Classic-kal vagy a Burning Crusade Classic-kal a következő 30 napban, ha orvosolnák a balanszhoz kapcsolódó problémákat.

Korábban, még a Burning Crusade Classic megjelenése előtt hasonló kérdőívet küldött szét a Blizzard, szóval ismét arra lehet következtetni, hogy a Lich King nevével fémjelzett kiegészítőt is szívesen visszahozná nekünk a csapat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha titeket esetleg nem vontak volna be a buliba, akkor mi megtesszük: ti örülnétek annak, ha megjelenne a Wrath of the Lich King Classic?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)