Hirdetés

A Yakuza spin-off következő része már egy működő retró konzolt is ad nekünk

|

A Yakuza sorozat nagyon szeretett régi játékokat csempészni árkád termeibe, de a spin-off széria következő a Sega konzolok szerelmeseinek kedvez majd.

Hirdetés

Aki nem ismeri a Yakuza játékokat, annak ez alapvetően meglepő lehet, de a Sega nagysikerű akciósorozatában nem ritkán bukkannak fel régebbi játékok. A Yakuza epizódok megőrizték a játékipar klasszikusait, a Yakuza 6-ban pedig az Xbox 360-as Virtua Fighter 5 is benne volt, annak minden harcosával és játékmódjával.

Ezt a szép tradíciót most a Judgment sorozat viszi tovább, ami gyakorlatilag a Yakuza spin-off szériája. Az első részben csak egy flippert kaptunk, de a Lost Judgment nagyot lép majd előre.

Hirdetés

Yagami irodájában ott fog pihenni egy Sega Master System, amit bármikor bekapcsolhatunk, és amivel több klasszikus címet is végigpörgethetünk. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mik lesznek a választható játékok, de a lenti videóban felbukkant a Penguin Land és az Alex Kidd is.

A Master System menüjéből egyébként az is kiderült, hogy megválaszthatjuk majd az adott játék regionális variánsát, sőt, akár még a kézikönyvébe is belelapozhatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Sega Master System bemutató 4:10-nél kezdődik.

A Lost Judgment megjelenése 2021. szeptemberében várható PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A jelek szerint a folytatás is kihagyja sajnos a PC-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)