Hirdetés

A Crash és a Spyro sikerén felbuzdulva más klasszikusokat is felújítana az Activision

|

A remasterek eddig nagyon jó üzletnek bizonyultak a kiadó számára, így érthető módon folytatná a dolgot.

Hirdetés

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, a Spyro Reignited Trilogy, valamint a Crash Team Racing Nitro-Fueled is remek fogadtatásban részesült, ami érthető is, hiszen mindhárom cím kőkeményen a nosztalgiára épít, ráadásul kiváló lett maga a felújítás is. Ezért is jó hír, hogy a jelek szerint még több ilyesmire számíthatunk a jövőben.

Hirdetés

Az Activision nemrég tartott egy konferenciabeszélgetést a befektetőivel, amelyen a második pénzügyi negyedév bevételeire vonatkozóan lehetett kérdezni. Meg is kérdezték a kiadó elnökétől, Rob Kotisch-tól, hogy lehet-e számítani újabb remasterekre a későbbiekben, a válasz pedig elég biztató volt. Kotisch szerint ugyanis nagyon népszerűek lettek a felturbózott klasszikusok, és a szavaiból az derült ki, hogy a jövőben más franchise-okhoz is be fognak jelenteni hasonló felújított változatokat.

Nehéz lenne kitalálni, legközelebb melyik régi játékot fogja újból elővenni az Activision, mivel igencsak széles a választék. Ti mit látnátok felújítva a legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)