Hirdetés

Akár te is kipróbálhatod, milyen lett volna az elkaszált GoldenEye 007 remaster

|

Közzétették a játék fájljait, egy emulátorral bárki könnyen elindíthatja a GoldenEye 007 XBLA-ra szánt kiadását.

Hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, valaki végigjátszott egy korábban kiszivárgott változatot a GoldenEye 007 2007-es, Xbox 360-ra készült remasteréből, és az illető azt állította, valamikor 2021 folyamán felkerül a netre a teljes build, és bárki játszhat majd vele. Nos, nem kellett sokat várni erre.

A fájlok megtalálhatók ilyen-olyan oldalakon és fórumokon (nem linkeljük be ide egyiket sem, mert jogilag erősen szürke zóna, de nem nehéz megtalálni), ezekhez már csak a Xenia emulatorra van szükség, és 60 fps mellett játszhatunk akár a régi, akár a feljavított látvány mellett. 

Hirdetés

A GoldenEye 007 1997-ben jelent meg, és a Nintendo 64 egyik legjobb játéka, valamint korának egyik legjobb FPS-e volt. Nem számítunk arra, hogy valaha készül belőle remaster, mai szemmel már nem olyan, mint annak idején, de ha valamikor, jövőre, a 25. évforduló alkalmából nem lenne rossz modern platformokon újraélni a kalandokat. 

Aki nem akar emulátorral szórakozni, továbbra is megnézheti a teljes végigjátszást az alábbi videóban:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)