Hirdetés

Néhány rajongó rábukkant a rég elveszettnek hitt Akira játékadaptációra

|

A Katsuhiro Otomo klasszikus alkotása alapján készült játék igazi különlegesség lett volna.

Hirdetés

Az Akira manga első számát 1982-ben adták ki, és a sorozat 1990-ben ért véget. Alapjaira anime és mozifilm is épült, illetve sokáig tervben volt egy videojáték is, amelyet sajnos nem fejeztek be. Egészen eddig pedig nem is publikáltak jeleneteket az eredetileg Sega Genesisre fejlesztett alkotásból.

Hirdetés

A játék fejlesztéséért a Black Pearl Software csapata felelt, és a tervek szerint 1995-ben adták volna ki. A kiadó THQ-val viszont nem sikerült megegyezni, és kaszálni kellett a projektet. A sokáig elveszettnek hitt játék prototípusát a Hidden Palace csapata találta meg, és közel egy órányi anyagot meg is osztottak róla. Az Akira játékban több különböző játékstílus is helyet kapott, a hagyományos platformer pályák mellett motorversenyek és lövöldözős szakaszok is vannak. Nézzétek meg ti is alább.

Ti örülnétek, ha valamilyen formában megvalósulhatna egy új Akira játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)