Hirdetés

Több klasszikus játékának forráskódját is eladja eBay-en a Leisure Suit Larry alkotója

|

Ráadásul a jelek szerint van is kereslet az online piactéren meghirdetett különlegességekre.

Hirdetés

Al Lowe neve nem csak a Leisure Suit Larry sorozat kapcsán lehet ismerős, hiszen a játékfejlesztő számos egyéb projekten is dolgozott, amíg a Sierra csapatát erősítette. Most pedig úgy döntött, hogy aukcióra bocsájt néhány olyan apróságot, amelyek elég sok pénzt megérhetnek egyesek számára.

Hirdetés

Az eBayen már elérhető például a Leisure Suit Larry első és második részének eredeti forráskódja, ráadásul a cikk írásának idején mindkettő közel 3 millió forinton áll, tehát elég sokan érdeklődnek a relikviák iránt. A MetalJesusRocks nevű YouTube-csatornán nemrég megjelent egy videó, amiben Lowe bemutatja gyűjteményét, illetve néhány érdekes részletet is elárul róla.

Ti játszottatok anno Lowe valamelyik alkotásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)