Hirdetés

Gyönyörű, retro kiadásban is kapható lesz az Aladdin és a The Lion King

|

Aki Sega Mega Drive-on vagy SNES-en szeretné játszani a játékokat, 100 dollárért vehet kazettákat.

Hirdetés

A Nighthawk Interactive szükségét érezte annak, hogy mai konzolokon is elérhetővé tegye a két legendás Disney-játékot, és nem csak a pénzre hajt. Azon túl, hogy többféle variációt játszhatunk, valamint apróbb módosítások teszik jobbá az élményt, különleges kiadásokat is vásárolhatunk.

Hirdetés

Az iam8bit közreműködésének köszönhetően a switches kiadásokat retro csomagolásban vásárolhatjuk majd meg 49,99 dollárért, vagy darabonként 99 dollárért megszerezhetjük a játékonként 4500 példányban gyártott Retro Retail változatokat, amik pár egyéb extra mellett a Sega Mega Drive-val vagy az SNES-sel működő kazettákat tartalmaznak, rajtuk a játékok eredeti változataival. Bár a remasterek október 29-én jelennek meg, a retro csomagokra december 10-ig, a kazettákra pedig 2020 elejéig kell majd várni. Nyolcból egy vásárló limitált, sötétben világító kazettát kap, de véletlenszerűen dől el, hogy kik részesülnek ezekből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)