Hirdetés

Amíg új Command & Conquer játékra vársz, játszd végig az első részt modernebb köntösben

|

Rajongók a Command & Conquer Generals: Zero Hour motorjára ültették át a Tiberian Dawn kampányait.

Hirdetés

Nemrég az Electronic Arts készített egy nagy felbontású kollekciót a korai Command & Conquer játékokból, ami kifejezetten jól is sikerült, azóta viszont nincs igazán hír sem új részről, sem korábbi epizódok újragondolt kiadásairól. Így a sorozat jövőjéért egyelőre a rajongók teszik a legtöbbet, az év elején például a C&C Renegade amatőr remake-jéről kaptunk jó híreket.

Most egy másik rajongói projekt alkotói adtak ki egy új változatot, amibe rengeteg javítást és tartalmat zsúfoltak.

Hirdetés

A Command & Conquer Tiberian Dawn Redux nem kisebb dologra vállalkozott, mint hogy az első részt a C&C Generals: Zero Hour motorjára ülteti át, a készítői pedig nemrég kiadták legújabb, 1.5-ös verzióját, ami amellett, hogy sokat javított a grafikán és a játékmeneten, pótolta a korábban teljesen hiányzó vízi hadviselést is. Így összességében már mind a GDI, mint a NOD kampányát teljes egészében végigjátszhatjuk a nyolc évvel újabb rész motorja alatt, ráadásul az alkotók kigyomlálták a bugok túlnyomó részét, és az átvezetőket is beépítették.

Emellett a konzolos portokból is átvettek néhány küldetést, amiket egy SPEC OPS kampány keretében beépítettek a játékba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A rajongókból lett fejlesztők rengeteg technikai és játékmenetbeli hibát orvosoltak, emellett a Command & Conquer Tiberian Dawn Redux 1.5-ös kiadásába új, a közösség által készített többjátékos pályákat is beépítettek, igaz, ezek közül nem mindegyiken működik a korábban említett vízi hadviselés. Ha szeretnétek kipróbálni a C&C rajongói felújítását, a letöltéshez szükséges linket megtaláljátok a projekt ModDB-oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)