Hirdetés

Feltámadhat az Ape Escape?

|

Apró jelek utalnak arra, hogy visszatérhet a 20 éves sorozat, és azért vagyunk páran, akik szívesen rohannának vissza majmokat vadászni.

Hirdetés

Az Ape Escape (egyébként meglehetősen friss) japán Twitter fiókja kitett egy posztot, amiben az Ape Escape megjelenésének 20. évfordulóját ünneplik. A játék eredetileg a PlayStation 1-re jelent meg 1999-ben, sokunk gyerekkorának volt ékköve a hálós majomvadászat, ami még ma is egy élvezhető 3D-s platformer.

Hirdetés

Ha esetleg titeket elkerült a cucc, akkor egy gyors gameplay videóval érdemes megismerni az alkotást, a maga idejében ütős darab volt:

A Twitteren feltűnt poszt arról kérdezősködik, hogy a majmok ugyan már 20 éve menekülnek, de kergeti-e őket még bárki. Mivel a fiókot a Sony japán részlege is bekövette, beindultak a pletykák, hogy feltámadhat a széria. Annyira nem lenne meglepő, tekintve, hogy a játékóriás mostanában előszeretettel éleszti fel új köntösben a klasszikusokat.

Érdemes lehet szemmel tartani majd az Ape Escape Twitter fiókot, hátha meglepnek majd minket az alkotók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)