Hirdetés

Atari VCS - modern kontroller és klasszikus joystick is jár hozzá

|

A korábban Ataribox néven ismert gépről most újdonságokat tudtunk meg, és bemutatkoztak a kontrollerek is.

Hirdetés

A közelmúltban semmi értékelhetővel nem szolgált az Atari, és még nem tudjuk, a Atari VCS lehet-e az, ami meghozza a cég számára a sikert. A Nintendónak bejöttek a retro konzolok, akár még ez is működhet.

Hirdetés

A gép nevét egy varázslatos csavarral Atariboxról Atari VCS-re változtatták, a VCS pedig - döbbenetes módon - a Video Computer System rövidítése. Kétféle kontroller jár hozzá, egy klasszikus és egy az Xbox One-éhoz hasonló. Retro játékokat természetesen játszhatunk majd rajta, de a cég egy "napjaink nappalijába" illő géppel készül, ami azt sugallja, hogy modern szolgáltatások is futnak majd rajta. Az Atari célja úgy megváltoztatni a tévézést, ahogy az Atari 2600 tette, jelentsen ez bármit is.

Az előrendeléssel kapcsolatban áprilisban kapunk információkat, addig meg nézegethetjük, milyen szexi. Mert hogy vitathatatlanul az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)