Hirdetés

Az Analogue retro kézikonzol csúszik, de legalább már tudjuk, hogy meddig

|

A GameBoy játékok szerelmeseinek készülő konzol a vártnál később fog megérkezni, de a fejlesztőcsapat az extra időt hasznosan töltötte.

Hirdetés

Tavaly mutatkozott be az Analogue, egy modern-retro konzol, amin Game Boy, Game Boy Color és Game Boy Advance játékokat futtathatunk majd. A készség egy 1600x1440-es kijelzővel van felszerelve, amin gyönyörűen fognak pörögni a klasszikusok. A társas élmény kedvéért egy HDMI dokkot is lehet majd hozzá rendelni, aminek segítségével egy nagyobb képernyőn, akár négy kontroller csatlakoztatásával is élvezhetjük a játékokat.

Hirdetés

Az eredeti terv az volt, hogy az Analogue már valamikor idén a játékosok kezébe kerülhet, de sajnos közbeszólt a COVID-19, és minden lelassult. A jelenlegi állás szerint a cég 2021. májusában tudja majd leszállítani az előrendelt darabokat (az előrendelés jövő héten startol).

Az extra időt a tervezők azzal töltötték, hogy extra kiegészítőket készítettek a géphez. A megjelenéskor elérhető lesz hozzá egy gyönyörű átlátszó tok, és egy adapter, aminek segítségével Atari Lynx, Neo Geo Pocket Color és Sega Game Gear játékokat is befogad majd a konzol.

Az Analogue ára a jelenlegi állás szerint 200 dollár lesz, a HDMI dokkért pedig további 100 dollárt kell fizetni. Az újonnan bejelentett kiegészítők árairól még nincsenek információink.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)