Hirdetés

Az EA lekapcsol és eltüntet 3 Battlefield-játékot, ugyanerre a sorsra jut a Mirror's Edge is

|

Nemcsak a szerverek állnak le, a boltokból is eltűnnek a DICE klasszikusai.

Hirdetés

Előbb vagy utóbb minden online komponenssel rendelkező játék életében elérkezik az a pillanat, amitől a rajongók a legjobban rettegnek: egy ponton túl a kiadó úgy ítélheti meg, hogy a játékosbázis elaprózódása miatt már nem éri meg a szervereket fenntartani. Ez történik most a DICE négy olyan alkotásával is, amelyekhez milliók fűznek szép emlékeket.

Az Electronic Arts blogposztban tudatta, hogy megszünteti a 2008-ban debütált Battlefield: Bad Company, az ugyanabban az évben megjelent Mirror's Edge, a 2009-ben kiadott Battlefield 1943 és az egy évvel később piacra dobott Battlefield: Bad Company 2 támogatását.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a felsorolt játékokat már csak rövid ideig tudjuk megvásárolni, ugyanis április 28-tól elérhetetlenné válnak a digitális piactereken, a második fázisban pedig, december 8-án az online szolgáltatások is leállnak. A kizárólag Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra megjelent, teljes egészében multiplayer fókuszú Battlefield 1943 számára ez egyenlő a véggel, soha többé nem játszhatunk vele. A Bad Company első és második része, valamint a Mirror's Edge kampányait azonban továbbra is gond nélkül el tudjuk majd indítani, amennyiben digitálisan vagy dobozos kiadásban megvettük a játékokat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)