Hirdetés

Az Evercade VS konzol emulátor nélkül hozza vissza retró játékokat

|

Egészen egyedi saját megoldással kívánja tovább tolni a retró lázat az Evercade VS konzol.

Hirdetés

A modern, kifejezetten élethű látványvilággal megáldott videojátékok korában is bőven van még igény a nosztalgiázásra, hiszen továbbra is rengetegen szeretnek régi klasszikusokat pörgetni, ráadásul gyakran még olyan kalandok is előkerülnek, amelyek eredetileg több évtizeddel ezelőtt jelentek meg.

A különböző emulátorok segítségével manapság már nagyon egyszerűen fejest ugorhatunk például régi NES-es és SNES-es játékokba is, de akadnak alternatív megoldások is, ha valaki kész elővenni a pénztárcáját.

Az Evercade korábban már meglepett minket egy hordozható konzollal, amin klasszikus játékokat futtathatunk, de már elő lehet rendelni a csapat új masináját is, amivel ráadásul nem csak egyedül játszhatunk. A szimplán Evercade VS nevet viselő gép nem a jól bevált emulációs megoldást használja, ugyanis a készítői több licencet is megszereztek stúdióktól, így elkészíthették saját kazettáikat, amelyek különböző játékgyűjteményeket tartalmaznak.

Hirdetés

Összesen két kazettának van hely az Evercade VS-ben, amit a HDMI portnak köszönhetően könnyedén rá lehet kötni egy TV-re, így 1080p-s felbontásban élvezhetjük a retró kalandokat.

A masinán helyet kapott több USB csatlakozó is, ami azt jelenti, hogy összesen akár négyen is pörgethetjük valamelyik klasszikus játékot, feltéve persze, ha abban van ilyen lehetőség. Egyébként nagyon sokféle kontrollert rá lehet dugni a gépre, és még az Evercade hordozható konzolját is használhatjuk irányítóként, de természetesen a VS-hez is készült egyedi kontroller.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A tervek szerint már május 28-tól kezdve elő lehet rendelni az Evercade VS-t 99,99 dolláros áron, és november elején meg is kezdődhet a kütyük kiszállítása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)