Hirdetés

Az Xbox 360-as Halo játékok szerverei hamarosan leállnak

|

"Egyszer minden véget ér, még ha akkor is, ha nem szeretném. Túl nehéz, de én mégis százszor újra kezdeném, ha kell, hisz megérte minden perc."

Hirdetés

A Halo-sorozat rajongói nagy lelkesedéssel várják az Infinite megjelenését, és míg erre alapvetően minden okuk megvan, a közeljövő nem csak új izgalmakkal kecsegtet.

A Microsoft ugyanis hamarosan lekapcsolja az Xbox 360-as Halo játékok szervereit, rengeteg funkciótól megfosztva azokat. Ugyan 2022-ben relatív kevesen játszanak majd a 16 éves konzolon, de ezek az intézkedések az Xbox One tulajdonosokat is érinthetik.

Hirdetés

A dolog úgy néz majd ki, hogy a Halo: Combat Evolved Anniversary Edition, a Halo 3, a Halo 3: ODST, a Halo: Reach, a Halo 4, a Halo: Spartan Assault, és a Halo Wars több szoláltatása is megszűnik 2022. január 13-án. Ez a visszafelé kompatibilis verziókra is vonatkozik, így aki Xbox One-on játssza ezeket, annak is váltania kell majd a Master Chief Collectionre, ha a tovább akar lövöldözni.

Hogy melyik játék esetében mely funkciók állnak le, azt az alábbi táblázaton láthatjátok:

Élvezzétek ki a fentieket, amíg még lehet. Január 13. után sokkal nehezebb lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)