Hirdetés

Bárki elviheti a 24 karátos arannyal bevont Nintendo Wii konzolt, amit II. Erzsébetnek szántak

|

A THQ még 2009-ben akarta megajándékozni a brit királynőt a géppel, ami valószínűleg soha nem jutott el hozzá végül.

Hirdetés

Ötletes marketinghúzás volt a THQ részéről, ahogy a BIG Family Games nevű családi játékgyűjteményét igyekezett promózni (még ha nem is bizonyult ez a módszer túl hatékonynak). A kiadó 24 karátos arannyal vonatott be egy Nintendo Wii-t és a hozzá tartozó kontrollert, amit az Egyesült Királyság legfontosabb famíliájának, az uralkodói családnak kívánt eljuttatni. A bevonat azért került rá, mert úgy érezték, őfelsége nem játszana bármilyen gépen.

II. Erzsébet valószínűleg végül nem élvezhette, de a különleges Wii azóta is kering, aukcióról aukcióra jár, és most ismét eladó.

Hirdetés

Egy Don nevű gyűjtő úgy döntött, hogy költözéséhez a konzol eladásából szerez anyagi támogatást. Először az eBay-en próbálkozott, ahol 300 ezer dollárt kért volna, de tekintettel arra, hogy általában nem árul ilyen drágán cuccokat, az aukciót a rendszer lelőtte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hat hónappal később a Goldin aukciós ház segítségével mégis aukcióra tudták bocsátani. A leírásban megjegyzik, hogy a kontrollerről itt-ott lepattogott a bevonat, de amúgy minden megvan, a gép, a konzroller, a BIG Family Games egy példánya, a kábelek és a sensor bar is. Május 22-ig lehet licitálni, most 2500 dollárnál jár, de nem valószínű, hog y valaki sokkal többet ad majd érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)