Hirdetés

Egy modnak köszönhetően részben mégis játszható a Battlefront 3

|

A Legacy mod azt célozza, hogy a soha el nem készült klasszikus Battlefront harmadik részének tartalmait a sorozat előző részébe ágyazva játszhassuk.

Hirdetés

A klasszikus Battlefront sorozat a maga idejében minden Star Wars rajongó szívébe belopta magát, hiszen egy fantasztikus, a messzi-messzi galaxis köntösébe bújtatott háborús játék volt, amelyet ugyebár követett egy felújított széria is, lényegesen kevésbé lelkes fogadtatás mellett.

Hirdetés

A Pandemic égisze alatt készülő széria két részt élt meg és készülőben volt a harmadik is, amit viszont a LucasArts végül törölt. Hogy mekkora rajongótábor verődött össze a játékok körül, azt mi sem mutatja jobban, hogy most, 14 évvel a Star Wars: Battlefront 2 megjelenése után, még mindig folynak a munkálatok, hogy a törölt részt valamilyen formában mégis megkaphassuk. 

A Legacy mod készítői a Battlefront 3 kiszivárgott információi alapján akarják megalkotni a játékot egy Battlefront 2 modként. A YouTube csatornájukon már nem egy gameplayt találni, amik bemutatják a mod egy-egy aspektusát.

A legutóbbi videójukban például láthatjuk, hogy megvalósították azt az elképzelést, hogy egy meccsen belül tudjunk részt venni mind az űrben, mind a bolygón zajló összecsapásokban. A végleges modban rengeteg saját tartalom is lesz, de merítenek a The Force Unleashed és a DICE Battlefront játékaiból is.

A jó hír az, hogy a Legacyt akár most is kipróbálhatjátok, hiszen már nyílt béta állapotban van. Noha ez még egy régebbi build, de mindenkép vessetek rá egy pillantást, ha titeket is a mai napig kínoz a harmadik játék eltörlése vagy ha egyszerűen csak egy kis nosztalgiázásra vágytok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)