Hirdetés

Beindult egy kicsit az élet a Legacy of Kain sorozat körül

|

Jelenleg nem lehet megvásárolni a Legacy of Kain: Soul Reaver-t a Steamen, mivel állítólag fontos frissítések érkeznek hozzá.

Hirdetés

A '90-es évek végén és a 2000-es évek elején több rész is érkezett a sokak által kedvelt Legacy of Kain szériához, aztán egy nagyobb szünetet követően, a 2010-es években készült egy többjátékos spin-off hozzá, ami végül törölve lett. Könnyen lehet azonban, hogy hamarosan ismét érdemes lesz elővenni a sorozat második epizódját, ugyanis a jelek szerint a Square Enix picit visszatért Raziel sötét kalandjához.

Nem olyan régen változás történt a Legacy of Kain: Soul Reaver Steam-oldalán, ami ugyan továbbra is elérhető, de a játékot nem lehet megvásárolni már a platformon.

Hirdetés

Ehelyett egy felhívás olvasható az oldalon, miszerint a Square Enix fontos frissítéseken dolgozik a játék kapcsán, és emiatt lett ideiglenesen elérhetetlen az. Ez alapján akár arra is gondolhatnánk, hogy a kiadó picit kipofozza az 1999-ben megjelent játékot, vagy esetleg egy nagyobb remaster érkezik hozzá, de lehet, hogy egészen másról van szó sajnos.

A játék egyik népszerű rajongói patchének fejlesztője, wrace szerint ugyanis inkább arról lehet szó, hogy a Soul Reaver steames verziója hivatalos licenc nélkül használta a Bink videóformátumot, és a játék problémásan futott az újabb operációs rendszereken. A fejlesztő információi szerint a GOG egyik csapata már dolgozik a játék frissített verzióján, ami gyengébb minőségű átvezető videókat tartalmaz majd, de jobban támogathatja a Windows 10-et. Hivatalos megerősítés még nem érkezett, de elvileg ezt a friss verziót kapja majd meg a Steam is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)