Hirdetés

Napokon belül megszépülve játszhatjuk végig minden idők egyik legjobb FPS-ét

|

No nem mi leszünk csinosabbak, hanem a fantasztikus Half-Life, hála egy régóta készülő rajongói remake-nek.

Hirdetés

Eredetileg modként kezdte pályafutósát a Black Mesa bő 14 évvel ezelőtt. Azóta önálló projektté nőtte ki magát, ami 2015-től korai hozzáférésben elérhető a nagyközönség számára is. Most azonban lekerül róla az Early Access plecsni, a fejlesztők elvégzik az utolsó simításokat, és 1.0-s verziószámmal felkerül a Steam polcára. Ezzel megkapjuk azt a Half-Life remake-et, amire mindig is vágytunk.

Hirdetés

A Black Mesa kiváló időzítéssel 2020. március 5-én fog megjelenni, ami azt jelenti, hogy az adott hónap alaposan elkényezteti a Half-Life rajongóit, elvégre nemcsak az első rész remake-je érkezik akkhor, hanem a VR-ra tervezett új epizód, a Half-Life: Alyx is. Utóbbira egészen pontosan március 23-án számíthatunk. Ahhoz képest, hogy néhány éve még úgy hittük, többé sosem hallunk a sorozat felől, elég erősnek ígérkezik a visszatérés.

Reméljük, hogy mindkét projekt sikeres lesz, és ebből azt szűri le a Valve, hogy igenis van igény a Half-Life történetének folytatására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)