Hirdetés

Megjelent a Blood felfrissített változata

|

A klasszikus FPS-t most kicsit kipofozva játszhatjuk újra.

Hirdetés

Nagyon különleges az, amit a NightDive csinál: régi videojátékokat újít fel úgy, hogy teljes mértékben megmaradjon a klasszikus hangulat, de modern platformokon is játszhassunk velük.

Hirdetés

A Blood: Fresh Supply támogatja a DirectX 11-et, az OpenGL-t, a Vulkant, 4K-ban futtatható, testreszabható az irányítása, újraírták a netkódját, lehet kooperatívan játszani akár osztott képernyőn is, és tartalmaz még egy-két extrát, amitől sokkal jobb az eredetinél. A GOG-ról 8,19 euróért lehet beszerezni, de elérhető a Steamen, a Humble Bundle oldalán, valamint a Discord boltjában is. Akinek megvan az eredeti a Valve platformján, egy 50%-os kupont kapott.

Játszottatok az eredetivel? Újra előveszitek most?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)