Hirdetés

Brutal Doom v21 - megjelent a végső verzió

|

A nagy sikerű Brutal Doom mod készítője a legújabb verzióval befejezettnek tekinti a projektet, legalábbis ami az új feature-öket illeti.

Hirdetés

A Brutal Doom már évek óta a modderek közösségének egyik legismertebb és legnépszerűbb jelensége, pedig maga az alapötlet rémesen egyszerű: a készítő fogta a már alapból is aránylag véres játékot és felturbózta még több vérrel.

Hirdetés

Sergeant_MK_IV már elég sok ideje bővítgeti a Brutal Doomot, viszont a 21-es verziószámú, legújabb kiadás RC1 változatához hozzátette, hogy ezzel ő gyakorlatilag késznek tekinti a modot. Ez alatt egészen pontosan azt kell érteni, hogy a továbbiakban már legfeljebb a hibák kerülnek javításra, de új tartalom nem fog belekerülni.

Ettől függetlenül méltó utolsó frissítésről van szó, hiszen számtalan új animáció és feljavított effektus került bele, szóval ha eddig még sosem tettetek vele próbát, akkor most érdemes igazán. Ha megjött a kedvetek hozzá, akkor innen tudjátok letölteni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)