Hirdetés

Emlékszel még Bubsy nevű játékhősre? Nem? Ettől még visszatért!

|

A videojáték ipar Top 5 indokolatlan visszatérésének listáján előkelő helyet kaphatna Bubsy, aki most visszatért. Csak éppen senki nem érti, miért.

Hirdetés

A Bubsy a '90-es években próbált beférkőzni a Sonic és Mega Man duó közé, de a platformer macska minden tekintetben kevésnek bizonyult, és inkább fejfájást, mint alternatívát hozott a játékosoknak. Nem csoda, hogy nem is nagyon maradt fenn a neve, és ha véletlenül van itt Bubsy rajongó, attól ezúton is elnézést kérünk, de tényleg jótékony volt a feledés homálya.

Tehát a közel 30 évvel ezelőtti játékipar egyik vesztes kabaláját akarja feltámasztani most a Black Forest Games, kicsit nem értjük hogy miért, de van egy teaser trailerünk is hozzá, igény szerint lekattintható.

De milyen is volt régen ez a játék? Nézzétek meg, már ha bírja a szemetek:

A "nagy visszatérésre" az újságírók legalább olyan meglepetten reagáltak, mint mindenki más.

"Ezt senki nem akarta" - Kotaku

"Bubsy...még egyet csinálnak ebből" - Polygon

"Elértük a nosztalgiabánya alját" - AV Club

"Az az idegesítő 16-bites platformer" - PCGamer

"Hát pont ez az év ne adna nekünk új Bubsy játékot?" - Destructoid

A bejelentésre még maga Sonic is reagált. Ő sem hitt a szemének, gyorsan szólt is Mega-Mannek, hogy ezt nézze, nem fogja elhinni. Ez kb. minden elmond Bubsy múltjáról...

Legyünk egy picit optimisták és tegyünk úgy, mintha bíznánk egy szórakoztató platformer megszületésében. Nem lehet teljesen elrontani egy színes, mókás ugrándozós játékot ugye?

A Bubsy: The Woolies Strike Back megjelenés a jelenlegi tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra várható az ősszel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)