Hirdetés

A Square Enix kipofozta egy kicsit a PC-s Chrono Triggert

|

A rajongók nem voltak túl elégedettek a fejlesztők munkájával, azonban egy új frissítés jó néhány dolgot helyre tett.

Hirdetés

Eléggé meglepte a játékosokat a Square Enix, amikor nemrég PC-re is kiadta az eredetileg SNES-re megjelent 1995-ös Chrono Triggert. Azonban a srácok átalakítottak ezt-azt a játékban, ennek pedig sokan nem örültek, így jött is egy patch, ami sokkal jobbá teszi a portot.

Hirdetés

A legtöbb rajongónak az volt a problémája a PC-s Chrono Triggerrel, hogy a fejlesztők nem tartották meg az eredeti pixeles grafikát, és gyakorlatilag a telefonos változatot pakolták át asztali gépre.

A most érkezett patch elég sok mindent helyre rakott, így például visszatért az eredeti látványvilág, sokkal jobbak lettek a játékbeli betűk, valamint a harc közbeni kezelőfelület is átalakult. Viszont akkor sincs gond, ha valakinek esetleg a felújított látvány tetszik jobban, ugyanis a játék indításakor választhatunk az új és a régi grafika között.

Ti kipróbáltátok már a Chrono Triggert PC-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)